Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Városi SE Dunakeszi elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Már az 5. percben szögletből gólt kaptunk, ami megalapozta az egész meccset.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U17)

Majzik Bertalan

FC Dabas - Városi SE Dunakeszi (1:4)

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Városi SE Dunakeszi elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

” Már az 5. percben szögletből gólt kaptunk, ami megalapozta az egész meccset. Pár perc múlva sikerült egyenlítenünk. Ezután magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, a letámadásunk jól működött, ezekből aztán jöttek a helyzetek, amikből gólt azonban nem tudtunk szerezni. Ahogy lenni szokott az ellenfél első lehetőségét kihasználta.

A második félidő is jól kezdődött, lehetőségek voltak az egyenlítéshez, de ezeket is kihagytuk. Ezt követően egy szögletet követően még nagyobb lett a különbség. Itt el is dőlt a mérkőzés, éppen ezért próbáltam mindenkinek lehetőséget biztosítani. Sajnos megkaptuk negyedik gólunkat is.

A mérkőzés tanulsága, hogy az ellenfél kapuja előtt nem vagyunk határozottak, illetve hátul sokszor figyelmetlenek vagyunk. Ezeket az ellenfeleink gólokkal büntetik, ezáltal a nyerhető mérkőzéseink is pont nélkül fognak végződni.

Hajrá Dabas! ”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.04. (Vasárnap, 12:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas U17 – Városi SE Dunakeszi 1:4 (1:2) 
Gól: Becski T (15′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK