A 11. fordulóban az elmúlt mérkőzéseket tekintve a csoport talán legjobb formájában lévő Kecskemét együtteséhez látogatott csapatunk. A mérkőzés nagy részében a hazaiak tudták uralni a játékot, viszont helyzetekig nem nagyon jutottak el, a védelmünk rendre tisztázni tudott.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

KTE Hufbau - FC Dabas (2:0)

Oda a veretlenség, de ennek ellenére mégis emelt fővel jöhettünk le a pályáról!

A 11. fordulóban az elmúlt mérkőzéseket tekintve a csoport talán legjobb formájában lévő Kecskemét együtteséhez látogatott csapatunk.

A mérkőzés nagy részében a hazaiak tudták uralni a játékot, viszont helyzetekig nem nagyon jutottak el, a védelmünk rendre tisztázni tudott. Egészen a 64. percig kellett várni váratlan szituációra, ám ez sajnos a játékvezető felől érkezett. Egy beadás következtében egy lecsorgó labdára indultak ketten, a lábak véletlen összeakadtak és a játékvezető habozás nélkül a büntetőpontra mutatott. A tizenegyeshez Kersák Roland még hozzá tudott érni, de hárítani sajnos nem tudta azt (1:0).

A bekapott gól után egy teljesen más arcát mutatta a csapat, nagyon szépen kombinatívan futballoztunk, uraltuk a játékot, melynek eredményeképpen 3-4 komoly ziccerünk is akadt, de ezeket sajnos rendre elhibáztuk, mígnem ahogy lenni szokott egy ellentámadás után elvégzett szabadrúgásgóllal kettőre növelték előnyüket a hazaiak, így kialakítva a 2:0-ás végeredményt.

Összességében csalódásra semmi okunk nem lehet, hisz 10 veretlenül megvívott tétmérkőzés után találtunk legyőzőre a bajnokságban. Az NB III-as mezőnyt tekintve, a 60 csapatból már csak az Iváncsa együttese veretlen, úgyhogy 58 harmadosztályú csapatot is magunk mögé tudtunk helyezni ebben a tekintetben.

A vereség ellenére Kucsván Milán és a Czili Bence személyében két 18 éves játékosunk is most debütált tétmérkőzésen az első csapatban. Gratulálunk nekik!

Folytatás vasárnap 15 órai kezdéssel Dunaújvárosban, ahol ismerős ellenféllel játszunk, hisz múlt héten a MOL Magyar Kupa 6. fordulójában már találkoztunk velük. Akkor egy némiképp felforgatott csapattal 3:0 arányban maradtuk alul, ez azonban egy teljesen más mérkőzés lesz.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.09.27. (vasárnap, 18:00)
Helyszín: Kecskemét, Kecskeméti Széktói Stadion

KTE Hufbau – FC Dabas SE 2:0 (0:0)
Gól: Károly B (64′ – büntető), Károly B (89′) ill. –

FC Dabas: Kersák, Kiss, Dudás, Forgács, Márton, Fritz, Ágoston (Kucsván Milán 91′), Erdős, Marsa, Biró (Czili 86′), Vladul

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK