Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Dunaújváros elleni MOL Magyar Kupa mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "A kupamérkőzésen többet vártam a csapatomtól, viszont sajnos nem tudtunk teljes kezdőcsapattal felállni, a játékosokat pihentetni kellett.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Edzői értékelés: SZABÓ ISTVÁN

MOL Magyar Kupa: FC Dabas - Dunaújváros (0:3)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Dunaújváros elleni MOL Magyar Kupa mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

” A kupamérkőzésen többet vártam a csapatomtól, viszont sajnos nem tudtunk teljes kezdőcsapattal felállni, a játékosokat pihentetni kellett. Persze a szurkolók szeretnék, hogy mindig a legjobb összeállításban játsszon a csapat, de tudomásul kell venni, hogy jelen pillanatban muszáj volt rotálni a kereten.

Az első félidőben még helyenként jól játszottunk, bár helyzetekig ritkán jutottunk el, viszont a második játékrészben egy szerencsétlen lövést védett be a kapusunk, akinek egyébként több nagy bravúrja is volt a mérkőzés elején. Ezután idegeskedést és kapkodást véltem felfedezni a játékosokon, ennek következtében az ellenfelünk könyörtelenül kihasználta a hibáinkat.

Gratulálni kell a Dunaújvárosnak megérdemeltem jutottak tovább, viszont két hét múlva megint találkozunk a bajnokságban, az egy teljesen más mérkőzés lesz véleményem szerint.

Sajnos a jövő hetekre nézve nem változott sokat a helyzet, sérült továbbra is Lévai Norbert, Fitos László, Horváth Bence és Sándli Márk is. Egy nagyon jó formában lévő együtteshez látogatunk, aki szerintem egyértelműen a bajnokság esélyese, valamint játékosaik is csak a labdarúgással foglalkoznak. Egy ilyen sorozatterheléses időszakban ez egy nagyon nagy előny lehet, viszont nem feltartott kézzel fogunk játszani, mindent megteszünk majd azért, hogy minél jobb eredményt érjünk el a Kecskemét otthonában.”

Esemény: MOL Magyar Kupa
Időpont: 2020.09.20. (vasárnap, 15:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Dunaújváros 0:3 (0:0)
Gól: – ill. Markovics B (52′), Barta B (67′), Kesztyűs M (86′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK