A MOL Magyar Kupa 6. fordulójában a Dunaújváros együttesét fogadtuk hazai környezetben. Kissé tartalékosan állt fel csapatunk a sok sérülés és a sorozatterhelés miatt és sajnos a mutatott játék alapján nem érdemeltünk volna továbbjutást, hisz a mérkőzés során csak párszor jutottunk el lehetőségig, míg ellenfelünk háromszor is könyörtelenül kihasználta hátul elkövetett hibáinkat

HÍREK: MOL Magyar Kupa

FC Dabas - Dunaújváros (0:3)

Kiesés a kupában

A MOL Magyar Kupa 6. fordulójában a Dunaújváros együttesét fogadtuk hazai környezetben. Kissé tartalékosan állt fel csapatunk a sok sérülés és a sorozatterhelés miatt és sajnos a mutatott játék alapján nem érdemeltünk volna továbbjutást, hisz a mérkőzés során csak párszor jutottunk el lehetőségig, míg ellenfelünk háromszor is könyörtelenül kihasználta hátul elkövetett hibáinkat.

Ha kereshetünk pozitívumot a kiesésben az az, hogy csapatunk naptárába nem kerül be egy újabb mérkőzés, így teljes mértékben a bajnokságra koncentrálhatunk.
Soron következő mérkőzésünk igazi rangadó lesz, hisz a 2. helyezett Kecskemét otthonába látogatunk, ahol egy nagyon jó formában lévő együttessel találkozunk, hisz a KTE játékosai az elmúlt 6 mérkőzés során rendre győztesen hagyták el játékteret.

Hajrá Dabas!

Esemény: MOL Magyar Kupa
Időpont: 2020.09.20. (vasárnap, 15:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Dunaújváros 0:3 (0:0)
Gól: – ill. Markovics B (52′), Barta B (67′), Kesztyűs M (86′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK