Ledő László, az FC Dabas U13-es korosztályának edzője a Kincsem Lovaspark elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "U13-as csapatunk szombaton a Kincsem Lovaspark csapatát látta vendégül. A mai napon sokan most játszottak először bajnoki mérkőzést.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Edzői értékelés: Ledő László

FC Dabas U13 - Kincsem Lovaspark SE (0:1)

Ledő László, az FC Dabas U13-es korosztályának edzője a Kincsem Lovaspark elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

“U13-as csapatunk szombaton a Kincsem Lovaspark csapatát látta vendégül. A mai napon sokan most játszottak először bajnoki mérkőzést.

Az összecsapáson nagyszerűen játszottak fiaink, a befejezéssel azonban voltak gondjaink. Jó volt látni, hogy amit gyakorlunk edzésen azt próbálták visszaadni! Sajnos Volentér Laci lába leragadt egy labdaszerzésnél, így ő nem tudta folytatni a mérkőzést. Reméljük nincs nagy baj… jobbulást kívánunk neki!

A mérkőzés vége előtt sajnos ellenfelünk talált egy gólt, így végül megnyerte a mérkőzést. Ettől eltekintve a mai napon a gyerekek győztesek voltak minden téren. Dolgozunk tovább, mert még mindig az út elején járunk.

Köszönjük a friss almákat a Munkácsi szülőknek, amit az U13-as és U14-es gyerekek a mérkőzés után el is fogyasztottak!

Hajrá Dabas! ”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.09.19. (szombat, 12:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas U13 – Kincsem Lovaspark SE 0:1 (0:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK