Fodor Gergő, az U11-es csapat vezetőedzője az elmúlt hetek megmérettetéseiről az alábbi értékelést adta: "Megkezdtük a szezont az U11-es korosztályunkkal is. Egész nyáron voltak edzések. Júliusban heti 2 alkalommal, augusztusban már áttértünk a heti 3 edzésre plusz volt egy táborunk is, ahol napi 3 edzésen vettek részt a gyerekek 5 napon keresztül, valamint volt egy edzőmérkőzésünk is a Monor korosztályos csapatával.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Edzői értékelés: Fodor Gergő

FC Dabas U11

Fodor Gergő, az U11-es csapat vezetőedzője az elmúlt hetek megmérettetéseiről az alábbi értékelést adta:

” Megkezdtük a szezont az U11-es korosztályunkkal is. Egész nyáron voltak edzések. Júliusban heti 2 alkalommal, augusztusban már áttértünk a heti 3 edzésre plusz volt egy táborunk is, ahol napi 3 edzésen vettek részt a gyerekek 5 napon keresztül, valamint volt egy edzőmérkőzésünk is a Monor korosztályos csapatával.

Szeptember első hétvégéjén Pilisen vettünk részt a Halgas Tibor emléktornán, ahol 3. helyezést értük el 6 csapatból és csak rosszabb gólkülönbségünk miatt csúsztunk le a 2. helyről A srácok a megbeszéltek szerint játszottak. Szép támadásokat vezettünk, a védekezés is egészen rendben volt. Sajnos két mérkőzésen is az utolsó másodpercekben kaptunk figyelmetlenségből gólokat, így ezeken a mérkőzéseken mindkét alkalommal győzelem helyett csak döntetlent értünk el. Összességében úgy gondolom, hogy az első ilyen megmérettetésükön nagyon jól fociztak a srácok.

Egy héttel később Nagykátán vettünk részt egy 6 csapatos tornán. A viadal elején kicsit álmosan játszottunk és apró bosszantó hibánkon múlott, hogy nem tudtunk nyerni. A nap második felében viszont úgy játszottak a fiúk, ahogy azt megbeszéltünk és így végül 1 vereséggel, 2 döntetlennel és 2 győzelemmel zártuk a tornát, amely a 3. hely elérésére volt elegendő. Külön tetszett, hogy rendkívül veszélyesek voltunk szögletekből és szabadrúgásokból, amiket edzésen begyakoroltunk. Farkas Péter különdíjat kapott a csapaton belül, ahol rajta kívül is több JÓ teljesítmény volt, illetve Vizer Szabolcs lett a torna legjobb játékosa! Összességében elégedettek lehetünk a srácok teljesítményével.

Az elmúlt hétvégen Kiemelt Bozsik Tornán vettünk részt Soroksáron. 5 csapat vett részt. A Kelen, az ESMTK, a Liver Budaörs, a Soroksár és az FC Dabas. Itt már külön U10-es és U11-es korosztályokban. Az U10-esek most vettek részt először ilyen eseményen és nagyon jól szerepeltek. 3 mérkőzésen 1 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget értek el a srácok, mindezt csere nélkül! Amiket edzésen gyakorlunk teljes mértékben visszakaptuk a mérkőzéseken. Szép gólokat szereztünk, teljesen elégedettek lehetünk a szerepléssel.

Az U11-es korosztályban már 4 mérkőzésünk volt. Itt 3 győzelemmel és 1 vereséggel zártunk a tornát, szintén csere nélkül. Az U10-es csapathoz hasonlóan mindenki nagyon jól teljesített, az edzésen megbeszélt és begyakorolt dolgokat teljes mértékben visszakaptuk és külön öröm, hogy nagyon sok gólt tudtunk szerezni. Mindkét korosztályunk csak a Kelen csapatától kapott ki, akik heti 5 edzéssel készülnek!

Összességében tehát nagyon jól kezdtük a szeptembert. A héten szombaton a Kelen csapatához megyünk Kiemelt Tornára, ahol hasonló jó játékkal és eredményekkel szeretnénk előrukkolni.

Reméljük, az ősz folyamán még pár 2010-2011-es születésű focizni vágyó fiú csatlakozik hozzánk, hogy még jobb edzésmunkát tudjunk végezni és egy kis versenyt tudjunk a gyerekek között létrehozni, hogy ki jöhet a Tornákra!

Hajrá Dabas! ”

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK