Ismét szép számmal látogattak ki a nézők vasárnap délután a Dabas Wellis Sportparkba. A remek hangulatú és helyenként parázs találkozót nagyon jó iramban kezdtük és több ízben is eljutottunk helyzetekig, de a számtalan lehetőségünk közül végül csak egyet sikerült értékesítenünk.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - Monor SE (1:1)

Döntetlen a rangadón

Ismét szép számmal látogattak ki a nézők vasárnap délután a Dabas Wellis Sportparkba. A remek hangulatú és helyenként parázs találkozót nagyon jó iramban kezdtük és több ízben is eljutottunk helyzetekig, de a számtalan lehetőségünk közül végül csak egyet sikerült értékesítenünk. Vladul Stefan, az általa kiharcolt büntetőt magabiztosan értékesítve szerezte meg csapatunk számára a vezetést (1:0).

Sajnos az első félidő zárásaként egy véleményes tizenegyeshez jutottak a vendégek, de ami még véleményesebb, hogy hazai védőnket Sziklási Gergelyt a játékvezető azonnali piros lappal ki is állította. A megítélt büntetőt Kersák Roland bravúrral hárította, így félidőre maradt az 1:0.

A második játékrészre azonban nehéz helyzetbe kerültünk az emberhátrány következtében. A monoriak a 66. percben egy szabadrúgás utáni lecsorgóból egyenlíteni tudtak, de játékosaink erőn felüli teljesítményével sikerült otthon tartani egy bajnoki pontot, amivel így sikerült megőrizni a már 10 meccsre duzzadó veretlenségi szériánkat.

Bajnoki szünet következik, így legközelebb csupán két hét múlva léphetünk pályára az NB III Közép csoportjában. Szeptember 27-én ráadásul a második helyezett Kecskemét otthonába látogatunk majd, ahol a mostanihoz hasonlóan szintúgy kiélezett rangadóra kell készülnünk.

Természetesen a köztes időben sem maradnak futball nélkül lelkes szurkolóink, mivel vasárnap MOL Magyar Kupa mérkőzésen a Dunaújváros PASE együttesét fogadjuk 15 órai kezdéssel a Dabas Wellis Sportparkban.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.09.13. (vasárnap, 16:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas – Monor SE 1:1 (1:0)
Gól: Vladul S (31′ – büntető) ill. N de Oliveira (66′)

Kiállítás: Sziklási G (2) ill. –

FC Dabas: Kersák, Sándli (Kiss 46′), Sziklási, Dudás, Forgács, Márton, Erdős, Ágoston, Marsa, Biró (Fritz 61′), Vladul (Buzás 75′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK