A MOL Magyar Kupa jövő hétvégi fordulója következtében két hetes szünet vár csapatunkra, addig azonban még egy Monor SE elleni bajnoki mérkőzés vár a játékosainkra. Ismételten egy igen fárasztó hét célegyenesére kanyarodunk rá. A múlt szombati Újpest II elleni hazai összecsapásunk után szerdán a sereghajtó Majosi SE otthonába látogattunk, majd most vasárnap ismét pályára kell lépnünk az Erős Károly fémjelezte Monor SE-vel szemben.

BEHARANGOZÓ: NB III

FC Dabas - Monor SE

NB III. Közép-csoport - 10. Forduló

Ismét rangadóra készülünk

A MOL Magyar Kupa jövő hétvégi fordulója következtében két hetes szünet vár csapatunkra, addig azonban még egy Monor SE elleni bajnoki mérkőzés vár a játékosainkra. Ismételten egy igen fárasztó hét célegyenesére kanyarodunk rá. A múlt szombati Újpest II elleni hazai összecsapásunk után szerdán a sereghajtó Majosi SE otthonába látogattunk, majd most vasárnap ismét pályára kell lépnünk az Erős Károly fémjelezte Monor SE-vel szemben. Az augusztus 2-i bajnoki rajtot követően ez már a harmadik ilyen sűrű hetünk, így mondhatni jól fog jönni a MOL Magyar Kupa következtében beiktatott szünet.

A mérkőzésre térve csapatunk egy Paks elleni 3:1-es győzelemmel, egy Újpest elleni 2:2-es döntetlennel és egy Majos elleni fölényes 4:0-ás diadallal hangolódott a vasárnap délutáni rangadóra. Erős Károly monori legénysége kissé lassan lendült bele a szezonba (5 forduló, 5 pont), de aztán magára talált és sorozatban három győzelmével jelezte (Paks, Újpest, Majos), nem a tabella alján képzeli el helyét. Ezt követően azonban most szerdán a Kecskeméti TE otthonában meglepő 4:1 arányú vereséget szenvedett, így jelenleg a 7. helyről várhatja dabasi vendégjátékát.

Egyértelműen nagy taktikai csata várható, ugyanis mindkét fél számára kiemelt jelentőséggel bír a vasárnapi ütközet végkimenetele. Amíg csapatunk továbbra sem szeretne leszakadni a dobogós hármastól (Iváncsa, FTC II, Kecskeméti TE), addig a Monor célja sem más, mint felkapaszkodni az élmezőny mögé. Reméljük, hogy a hazai pálya előnye, valamint az eddigi sikeres szereplés okozta kirobbanó önbizalom túl tudja majd lendíteni játékosainkat az eddigi mérkőzések okozta fáradtságon és valahogy, de otthon tudjuk tartani mindhárom bajnoki pontot.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas – Monor SE

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.09.13. (vasárnap, 16:30)
Helyszín: Dabas

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK