Soron következő hétközi mérkőzésünkön Majosra látogattunk, ahol finom fogalmazva sem számíthattunk könnyű mérkőzésre, hisz jó pár sérültünk mellett a sorozatterhelés miatt kisebb fáradtsággal küzdött a csapat. Szerencsére a mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült, végig uralni tudtuk a találkozót.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Majosi SE - FC Dabas (0:4)

Fölényes győzelem idegenben

Soron következő hétközi mérkőzésünkön Majosra látogattunk, ahol finom fogalmazva sem számíthattunk könnyű mérkőzésre, hisz jó pár sérültünk mellett a sorozatterhelés miatt kisebb fáradtsággal küzdött a csapat.

Szerencsére a mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült, végig uralni tudtuk a találkozót. Rögtön az összecsapás elején kétszer is ziccerbe kerültünk, ám ellenfelünk kapusa mindkétszer hárítani tudott. A második védésbe bele is sérült, így 12 perc után kapust kellett cserélniük a hazaiaknak. Később Vladul Stefan egy gyönyörű egyéni megmozdulás után szerzett góljával megszereztük a vezetést (0:1). A félidő végéig már nem változott az eredmény, így minimális előny birtokában fordulhattunk rá a második játékrészre.

A szünetet követően szerencsére nem ültünk rá a megszerzett előnyre. Egy szép “tiki-taka” játék végén Erdős Gábor talált be (0:2), majd a csereként pályára lépő Fritz Attila egy védőről megpattanó lövéssel tovább növelte előnyünket (0:3), végül pedig Bíró Ákos egy szabad labdára lecsapva iratkozott fel még a gólszerzők listájára (0:4).

A szimpatikusan játszó hazaiak a meccs végéig küzdöttek és próbáltak játszani, de a mai mérkőzésen akár még több góllal is nyerhettünk volna. Ismét rövid idő áll a csapat rendelkezésére, hisz vasárnap 16:30-as kezdéssel, igazi rangadónak nézünk elébe. A 7. helyen álló Monor együttesét fogadjuk, nem mellékesen korábbi edzőnket Erős Károlyt tisztelhetjük meg az ellenfél mestereként.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.09.09. (szerda, 16:30)
Helyszín: Bonyhád-Majos, Majosi SE Sporttelepe

Majosi SE – FC Dabas 0:4 (0:1)
Gól: – ill. Vladul S (41′), Erdős G (49′), Fritz A (65′), Biró Á (75′)

FC Dabas: Kersák, Kiss, Sziklási, Dudás, Forgács, Márton (Fritz 46′), Biró, Erdős, Horváth (Ágoston 45′), Marsa, Vladul (Takács 68′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK