Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Újpest FC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, tetszetősen kombinatívan tudtunk játszani, aminek meg is lett az eredménye, majd érthetetlen mondom összeszedtünk egy nagyon buta, majdhogynem öngólt.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Edzői értékelés: SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Újpest FC II (2:2)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Újpest FC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

“Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, tetszetősen kombinatívan tudtunk játszani, aminek meg is lett az eredménye, majd érthetetlen mondom összeszedtünk egy nagyon buta, majdhogynem öngólt. A második félidőre rendeztük a sorainkat, változtattunk a játékon, aminek megint csak meglett az eredménye, de sajnos a mai nap ilyen volt, megint hibáztunk hátul, ami eddig nem volt jellemző ránk, így sajnos 2:2 lett a mérkőzés végeredménye.

Nem tudom a fiúkat elmarasztalni, mivel 8. mérkőzésünk volt zsinórban és eléggé szűk kerettel dolgozunk, vannak sérültjeink is, sajnos így nem könnyű. A srácok hozzáállásával nincs gond, ugyan voltak hibáink, de véleményem szerint ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk.

Viszont ezért szép játék a futball, mert szerdán már tudunk javítani. Utazunk Majosra, ahol nagyon nehéz mérkőzésre számítok, ugyancsak a sorozatterhelés miatt jobban oda kell figyelnünk a játékosokra. Hiába foglalják el az utolsó helyet a tabellán, nagyon nehéz feladatra számítunk, de nyerni szeretnénk.

Pár napra rá pedig a Monor elleni rangadó következik, ami után 2 hetes szünet van bajnokságban, csak kupameccs lesz, így akkor remélhetőleg rendezni tudjuk a sorainkat és a sérültjeink is újra hadrafoghatók lehetnek.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.09.05. (szombat, 16:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas – Újpest FC II 2:2 (1:1)
Gól: Vladul S (12′), Takács K (50′) ill. Kovács D (30′), Mucsányi M (73′)

FC Dabas: Kersák, Sándli (Takács 46′), Sziklási, Dudás, Forgács, Márton, Ágoston (Biró 63′), Erdős, Horváth, Marsa, Vladul (Kiss 82′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK