A válogatott mérkőzése miatt kivételesen szombati napon játszottuk soron következő bajnoki mérkőzésünket. Ezúttal az Újpest FC II gárdája látogatott el hozzánk. Esélyeshez méltóan kezdtük a találkozót, rögtön kezükbe vettük az irányítást. Többször helyzetekig is eljutottunk és a 12. percben meg is szereztük a vezetést.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - Újpest FC II (2:2)

Komoly győzelmi esélyt szalasztottunk el

A válogatott mérkőzése miatt kivételesen szombati napon játszottuk soron következő bajnoki mérkőzésünket. Ezúttal az Újpest FC II gárdája látogatott el hozzánk.

Esélyeshez méltóan kezdtük a találkozót, rögtön kezükbe vettük az irányítást. Többször helyzetekig is eljutottunk és a 12. percben meg is szereztük a vezetést. Horváth Bence gyönyörű ziccerpasszát Vladul Stefan váltotta gólra (1:0). A 30. percben aztán az addig a kapunkig is ritkán eljutó vendégek mondhatni a semmiből egyenlítettek. Egy bedobás következtében a gólvonalról menteni igyekvő védőnk az ellenfelet találta el, így a labda a vendég támadóról a kapuba jutott (1:1).

Félidőben Takács Kornél jött a pályára és már az 50. percben egy kipattanó labdát követően előnyhöz is juttatta csapatunkat (2:1). A mérkőzés vége felé meccslabdánk volt a 3:1-hez, ám támadónk ziccerben a kapusba lőtte a labdát, és majdhogynem az ellentámadásból a vendégek egalizálni is tudtak (2:2). A találkozó hajrája már eléggé nyílt volt, mindkét oldalon adódott lehetőség, ám az eredmény már nem változott.

Ismét hétközi forduló vár csapatunkra, hisz a 9. fordulóban szerdán 16:30-as kezdéssel annak a Majosi SE-nek az otthonába látogatunk, akik jelenleg a tabella utolsó helyén szerénykednek két szerzett pontjukkal.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.09.05. (szombat, 16:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas – Újpest FC II 2:2 (1:1)
Gól: Vladul S (12′), Takács K (50′) ill. Kovács D (30′), Mucsányi M (73′)

FC Dabas: Kersák, Sándli (Takács 46′), Sziklási, Dudás, Forgács, Márton, Ágoston (Biró 63′), Erdős, Horváth, Marsa, Vladul (Kiss 82′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK