Amíg szombat délután NB III-as első csapatunk hazai pályán az Újpest FC II-t fogadta Sáriban, addig Iszák Gábor és Szőgyi Tamás játékosai a Csepel-sziget felé vették az irányt és a Ráckevei VAFC-vel mérhették össze tudásukat. A Kenesei Krisztiánt is a soraiban tudó hazaiak eddig két mérkőzésből szerzett 6 pontjukkal optimistán várhatták az FC Dabas II elleni mérkőzésüket.

HÍREK: FC DABAS II

Ráckeve VAFC - FC Dabas II (2:5)

Bravúros idegenbeli győzelem

Amíg szombat délután NB III-as első csapatunk hazai pályán az Újpest FC II-t fogadta Sáriban, addig Iszák Gábor és Szőgyi Tamás játékosai a Csepel-sziget felé vették az irányt és a Ráckevei VAFC-vel mérhették össze tudásukat. A Kenesei Krisztiánt is a soraiban tudó hazaiak eddig két mérkőzésből szerzett 6 pontjukkal optimistán várhatták az FC Dabas II elleni mérkőzésüket. Fiatal csapatunk a Péteri KSK elleni 7:2 arányú győzelmének köszönhetően szintén megfelelő önbizalommal várhatta a forduló egyik rangadóját.

Remekül kezdtük az összecsapást, mivel Gáspár Zsombor révén már az 1. percben magunkhoz tudtuk ragadni a vezetést (0:1). Kucsván Milán büntetőből szerzett találata következtében pedig már 10 perc elteltével magabiztos előny birtokában futballozhattunk (0:2). A félidő végéig azonban mégsem tudtuk kihúzni kapott gól nélkül, mivel a 33. percben Kenesei Krisztián is feliratkozott a góllövők névsorába (1:2).

A fordulást követően ismét a mi perceink következtek. Előbb a 61. percben Czili Bence (1:3), majd a 67. percben Rutterschmid Robin (1:4) találatának örvendhettünk. A hazaiak utolsó fellángolása a 75. percben érkezett el Tóth Roland révén (2:4), de szerencsére a két gólos hátránynál közelebb már nem tudtak kerülni. Hat perccel a rendes játékidő letelte előtt pedig Czili Bence egy sikeresen elvégzett büntetővel tette fel a koronát saját és csapata mérkőzésen nyújtott teljesítményére (2:5).

Bravúros idegenbeli győzelmüknek köszönhetően nemhogy beelőztük a Ráckevét, de egészen a második helyig masíroztunk. A tabellán elfoglalt szombati helyezésünk még némileg változhat, mivel három összecsapást vasárnap rendeznek, arra azonban igen büszkék lehetünk, hogy fiatal csapatunk egyre inkább kezd belerázódni a felnőtt labdarúgás világába.

Csak így tovább fiúk! Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.09.05 (szombat, 16:30)
Helyszín: Ráckeve

Ráckeve VAFC – FC Dabas II 2:5 (1:2)

Gól: Kenesei K (33′), Tóth R (75′) ill. Gáspár Zs (1′), Kucsván M (10′), Czili B (61′), Rutterschmid R (67′), Czili B (84′)

FC Dabas II: Petrányi J (1) – Kovalik R (3), Danyis A (4), Kucsván M (5), Rutterschmid R (8), Gáspár Zs (9), Duhaj Á (10), Talapka I (15), Sztancsik A (18), Kucsván M (20), Bálint J (21)

Csere: Czili B (7), Nyeső M (13), Lukasik D P (14), Soltic L (16), Czili D (19)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK