A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap esti összecsapása következtében NB III-as csapatunk a megszokottól némiképp eltérően nem a hét utolsó napján, hanem egy nappal korábban, szombaton játssza le soron következő bajnoki mérkőzését.

BEHARANGOZÓ: NB III

FC Dabas - Újpest FC II

NB III. Közép-csoport - 8. Forduló

A magyar férfi labdarúgó-válogatott vasárnap esti Oroszország elleni Nemzetek Ligája összecsapása következtében NB III-as csapatunk a megszokottól némiképp eltérően nem a hét utolsó napján, hanem egy nappal korábban, szombaton játssza le soron következő bajnoki mérkőzését.

Szabó István játékosai ismételten egy NB I-es klub második csapatával mérkőznek meg. A Ferencvárosi TC II és a Paksi FC II után ezúttal az Újpest FC II-vel mérhetik össze tudásukat. Ellenfelünk 8 szerzett pontjával (2 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség) jelenleg a tabella 11. pozícióját foglalja el. Az elmúlt három mérkőzésen csupán egyetlen pontot sikerült szerezniük a fővárosi lila-fehéreknek, tehát elmondható, hogy nincsenek kirobbanó formában.

Csapatunk ezzel szemben mondhatni szárnyal. Továbbra is őrizzük veretlenségünket, 7 mérkőzésen szerzett 17 pontunknak (5 győzelem, 2 döntetlen) köszönhetően pedig az igen előkelő 2. helyezést foglalhatjuk el a tabellán, ráadásul olyan nagy múlttal rendelkező egyesületek próbálnak megelőzni minket, mint az FTC vagy a Kecskeméti TE.

Reméljük nem törik meg az eddigi lendület és hazai publikumunk előtt újabb jó teljesítményt nyújtva tovább folytatjuk kimagasló őszi szereplésünket.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas – Újpest FC II

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.09.05. (szombat, 16:30)
Helyszín: Dabas

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK