Vasárnap délelőtt 11 órakor a Paksi FC II vendégeként léptünk pályára az NB III Közép csoportjának 7. fordulójában. Az óriási meleg és a mérkőzés időpontja sem kedvezett a futballistáknak egy jó iramú mérkőzés lejátszásához. Sajnos ennek következtében eléggé döcögősen kezdtük a találkozót.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Paksi FC II - FC Dabas (1:3)

Rekkenő hőség ide vagy oda, hoztuk a kötelezőt

Vasárnap délelőtt 11 órakor a Paksi FC II vendégeként léptünk pályára az NB III Közép csoportjának 7. fordulójában.

Az óriási meleg és a mérkőzés időpontja sem kedvezett a futballistáknak egy jó iramú mérkőzés lejátszásához. Sajnos ennek következtében eléggé döcögősen kezdtük a találkozót. Sok pontatlanság jellemezte a csapatot, ám ellenfelünk sem tudott érdemben lehetőségekig eljutni. Mígnem a 27. percben Dudás Dániel iramodott meg a védelemből és egy szép kényszerítő után középhátvédünk becsúszva a hosszú sarokba helyezte a labdát (0:1). Innentől kezdve át tudtuk venni az irányítást a játék felett, aminek következtében a második félidőben 4 perc alatt két gólt is szereztünk. Előbb egy kipattanó labdát Marsa Levente kiszorított helyzetből rúgott a kapuba (0:2), majd ezt követően egy oldalszabadrúgás után Forgács András fejelte az üresen tátongó kapuba a labdát (0:3). A 72. percben egy szép összjátékot követően ellenfelünk szépíteni tudott, de érdemben nem változott már az eredmény.

Hosszú augusztuson vagyunk túl, 7 mérkőzés játszottunk, melyeken 5 győzelmet és 2 döntetlent értünk el, 13 lőtt gólunk mellett mindösszesen 3-szor kapituláltunk, így jelenleg az NB III Közép csoportjának igen előkető 2. helyén állunk.

Soron következő mérkőzésünkre (a válogatott miatt) kivételesen szombaton kerül sor. Hazai pályán újra egy NB I-es tartalékcsapattal mérkőzünk meg. Ellenfelünk a tabella 11. helyét elfoglaló Újpest FC II lesz. A labda pedig szeptember lévén már egy órával korábban, 16:30-kor indul majd útjára.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.08.30. (vasárnap, 11:00)
Helyszín: Paks, Paksi FC Stadion

Paksi FC II – FC Dabas 1:3 (0:1)
Gól: Dudás D (27′), Marsa L (61′), Forgács A (65′)

FC Dabas: Kersák, Sándli, Sziklási, Dudás, Forgács, Márton (Buzás 76′), Ágoston (Fritz 64′), Erdős, Horváth, Marsa, Vladul (Takács 85′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK