A hétközi Ferencvárosi TC II elleni diadalt követően egy papíron kötelező győzelemmel kecsegtető összecsapás vár NB III-as keretünkre vasárnap délelőtt. A 18. helyen szerénykedő Paksi FC II otthonába látogatunk, azonban ne tévesszen meg senkit a tabellán elfoglalt helyezés.

BEHARANGOZÓ: NB III

Paksi FC II - FC Dabas

NB III. Közép-csoport - 7. Forduló

A hétközi Ferencvárosi TC II elleni diadalt követően egy papíron kötelező győzelemmel kecsegtető összecsapás vár NB III-as keretünkre vasárnap délelőtt. A 18. helyen szerénykedő Paksi FC II otthonába látogatunk, azonban ne tévesszen meg senkit a tabellán elfoglalt helyezés. Egy NB I-ben szereplő egyesület második csapat ellen pályára lépni mindig nehéz feladat, ugyanis nem tudhatjuk előre, milyen mennyiségben, de legfőképp milyen minőségben kapnak erősítést az első csapattól.

Emellett természetesen a szerdai FTC II elleni 1:0-ás hazai győzelmünk is akkor értékelődik fel igazán, amennyiben a vasárnap délelőtti idegenbeli összecsapást is meg tudjuk nyerni. Nem sok idő volt a csapatoknak a regenerálódásra, így mindenképpen nagy jelentőséggel bír, melyik edzői stábnak, hogy sikerül frissítenie, motiválni csapatát ez alatt a pár nap alatt. Önbizalom tekintetében egyértelműen előnyt élvezünk, mivel amíg a hazaiak eddig mindössze egy győzelemnek és két döntetlennel örvendhettek, addig csapatunk hat forduló elteltével továbbra is veretlen, négy győzelme mellé mindössze két döntetlen párosul.

Amennyiben sikerrel tudjuk venni a vasárnap délelőtti összecsapást is, abban az esetben tovább stabilizálhatjuk helyünket a dobogón és emellett büszkén vallhatjuk majd magunkat az éllovas Iváncsa legfőbb üldözőjének.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Paksi FC II – FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.08.30. (vasárnap, 11:00)
Helyszín: Paks

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK