Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Ferencvárosi TC II elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: " Számítottunk arra, hogy a Fradi egy nagyon jó játékerőt képvisel, ennek köszönhetően többnyire ők voltak mezőnyfölényben a mérkőzés alatt, viszont helyzetekig nem tudtak eljutni, ellenben nekünk többször is sikerült gólhelyzetbe kerülni.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Edzői értékelés: SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Ferencvárosi TC II (1:0)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Ferencvárosi TC II elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

” Számítottunk arra, hogy a Fradi egy nagyon jó játékerőt képvisel, ennek köszönhetően többnyire ők voltak mezőnyfölényben a mérkőzés alatt, viszont helyzetekig nem tudtak eljutni, ellenben nekünk többször is sikerült gólhelyzetbe kerülni. Az elképzelt játékunkat meg tudtuk valósítani, nagyon örülök ennek, mert a srácok betartják a megbeszélteket és a gyakoroltakat.

Összességében véleményem szerint a győzelem és ezzel együtt a 3 pont megérdemelten lett a miénk. Ismét szeretném kiemelni a szép számú közönséget, akik biztattak bennünket, úgy érzem, hogy tetszik nekik az, amit látnak, mert valóban szenvedélyesen játszunk és a fiúk odateszik magukat.

Épphogy egy napot pihentünk és már készülünk is a hétvégi Paks II elleni mérkőzésre, ahol megint egy tartalék csapattal játszunk. Nehéz ilyenkor elemezni az ellenfelet, hisz sok függ az NB I-ből visszajátszóktól, annak függvényében lehet más a játékuk is, de remélem a srácok megfelelően tudnak regenerálódni és jól fel tudjuk őket készíteni, hogy folytassuk ezt a remek szériát, persze nem görcsösen, hanem játékosan futballozni szeretnénk.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.08.26. (szerda, 17:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas – Ferencvárosi TC II 1:0 (1:0)
Gól: Vladul S (39′) ill. –

FC Dabas: Kersák, Sándli (Kiss 62′), Sziklási, Dudás, Forgács, Márton, Ágoston (Fritz 54′), Erdős, Horváth, Marsa, Vladul (Biró 73′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK