A szerdai mérkőzésidőpont ellenére rengeteg néző volt kíváncsi a közép csoport pillanatnyi "ezüst rangadójára". Rögtön be is kezdtek a csapatok, remek iramban indult a találkozó, ám eleinte a Ferencváros uralta a játékot. Később mi is tudtunk kezdeményezni, kombinatív játékunk több ízben gólhelyzetet eredményezett, valamint veszélyes kontratámadásokat is tudtunk vezetni.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - Ferencvárosi TC II (1:0)

Győzelem a hétközi rangadón

A szerdai mérkőzésidőpont ellenére rengeteg néző volt kíváncsi a közép csoport pillanatnyi “ezüst rangadójára”.

Rögtön be is kezdtek a csapatok, remek iramban indult a találkozó, ám eleinte a Ferencváros uralta a játékot. Később mi is tudtunk kezdeményezni, kombinatív játékunk több ízben gólhelyzetet eredményezett, valamint veszélyes kontratámadásokat is tudtunk vezetni. Végül pont egy ilyen gyors ellenakcióból, Forgács András indítását Vladul Sefan váltotta gólra a 39. percben (1:0).

A második játékrészben többnyire mezőnyjáték zajlott az FTC részéről, ellenben mi többször eljutottunk gólhelyzetig, de a mérkőzés hátralevő részében már nem változott az eredmény.

Rendkívül értékes három pontot szereztünk, egy nagyon jól szervezett és felépített Ferencváros ellen, így jelenleg a 2. helyen állunk a tabellán, az eddig még hibátlan Iváncsa mögött.

Vasárnap újra egy “csikócsapattal” találkozunk. Délelőtt 11 órás kezdéssel a Paks második csapatának vendégei leszünk, akik jelenleg a 18. pozíciót foglalják el.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.08.26. (szerda, 17:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas – Ferencvárosi TC II 1:0 (1:0)
Gól: Vladul S (39′) ill. –

FC Dabas: Kersák, Sándli (Kiss 62′), Sziklási, Dudás, Forgács, Márton, Ágoston (Fritz 54′), Erdős, Horváth, Marsa, Vladul (Biró 73′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK