Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Kozármisleny elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: " Egész héten komolyan készültünk a Kozármisleny ellen, tudtuk, hogy egy nagyon jó erőkből álló együttes.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Edzői értékelés: SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: HR-Rent Kozármisleny FC - FC Dabas (0:2)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Kozármisleny elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

” Egész héten komolyan készültünk a Kozármisleny ellen, tudtuk, hogy egy nagyon jó erőkből álló együttes. Több játékosuk is megfordult már a korábbi csapataimban, úgyhogy ismertem őket, ezáltal most más rendszerben is játszottunk, mint az szokott volt tőlünk, de úgy gondolom ez a húzásunk nagyon jól működött és be is vált, ezt az eredmény is bizonyítja.

Összességében tehát úgy gondolom a mi akaratunk érvényesült, ugyan egy-egy időszakban volt, hogy az ellenfelünk tudott mezőnyfölényben lenni, de alapjában véve sokkal több helyzetet alakítottunk ki, úgyhogy véleményem szerint megérdemeltem hoztuk el a három pontot.

Örömteli volt, hogy két fiatal játékosunk is átesett a tűzkeresztségen. A dabasi származású Kiss Ákos kezdőként, jól játszva, valamint Buzás László csereként mutatkozott be az NB III-ban. Fontos még kiemelni, hogy a két 18 éves debütánsunk mellett még egy fiatal játékos is a keretben kapott helyet, Kucsván Milán személyében. A bő keretben 5 ilyen labdarúgó van, ez kiemelten fontos a klub életében, hogy segítsük az ő fejlődésüket és idővel minél több mérkőzésen bizonyítsák tudásukat.

Nincs sok időnk örülni, hisz szerdán már egy nagyon komoly rangadónak nézünk elébe. A Ferencvárosi TC második csapata látogat el hozzánk. Szeretnénk jól teljesíteni és bízom benne, hogy a szurkolóink is látják a törekvéseinket, látják azt, hogy a csapat küzd, hajt és dolgozik a sikerért, úgyhogy remélem a hétközi forduló ellenére is minél többen látogatnak majd ki és buzdítják a csapatot.

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.08.23. (vasárnap, 17:30)
Helyszín: Kozármisleny

HR-Rent Kozármisleny FC – FC Dabas 0:2 (0:0)
Gól: – ill. Marsa L (63′), Erdős G (79′)

FC Dabas: Kersák, Kiss (Fritz 46′), Sziklási, Dudás, Forgács, Márton, Ágoston (Buzás 89′), Erdős, Horváth, Marsa, Vladul (Biró 64′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK