Értékes 3 pont idegenben. Vasárnap az NB III. Közép csoportjának 5. fordulójában a Baranya megyei HR-Rent Kozármisleny FC együtteséhez látogatott csapatunk. Nagyon jó iramban kezdtük a találkozót, többször meg is zavartuk ellenfelünket és jó néhány helyzetet is kialakítottunk, ám ezek akkor még kimaradtak.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

HR-Rent Kozármisleny FC - FC Dabas (0:2)

Értékes három pont idegenben.

Vasárnap délután az NB III. Közép csoport 5. fordulójában a Baranya megyei HR-Rent Kozármisleny FC együtteséhez látogatott csapatunk.

Nagyon jó iramban kezdtük a találkozót, többször meg is zavartuk ellenfelünket és jó néhány helyzetet is kialakítottunk, ám ezek akkor még kimaradtak. A gól nélküli 0:0-ás első félidő után továbbra is ott folytattuk, ahol abbahagytuk, viszont most ez eredményességgel is párosult. Előbb a 63. percben Horváth Bence beadását Marsa Levente szelídítette meg, majd helyezte a kapuba a labdát (0:1), később pedig a gólszerzőnk ívelését Erdős Gábor csúsztatta a kapuba (0:2).

Ellenfelünknek is akadtak lehetőségei a mérkőzés során, de a hátsó alakzatunk rendre tisztázni tudott. Külön öröm a klub számára, hogy két fiatal játékosunk is sikeresen bemutatkozott a felnőtt labdarúgás színterén. Kiss Ákos kezdőként, Buzás László pedig csereként debütált a győztes találkozón. Gratulálunk és További Sok Sikert Kívánunk Nekik!

Sokat nem kell várni a következő összecsapásra, hisz szerdán már a 2. helyen tanyázó Ferencvárosi TC II együttesét fogadjuk hazai pályán 17:30-as kezdéssel! Igazi rangadónak nézünk elébe, hisz a 3. helyezett fogadja a másodikat, mindössze 2 pont különbséggel, úgyhogy várunk minden kedves FC Dabas szurkolót, buzdítsuk együtt a csapatot!

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.08.23. (vasárnap, 17:30)
Helyszín: Kozármisleny

HR-Rent Kozármisleny FC – FC Dabas 0:2 (0:0)
Gól: – ill. Marsa L (63′), Erdős G (79′)

FC Dabas: Kersák, Kiss (Fritz 46′), Sziklási, Dudás, Forgács, Márton, Ágoston (Buzás 89′), Erdős, Horváth, Marsa, Vladul (Biró 64′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK