Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Taksony SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: A játékosok nagy elánnal készültek a találkozóra ez látszott is rajtuk, próbáltuk a szurkolókat is kiszolgálni, helyenként nagyon szép támadásokat vezettünk, és pont egy ilyen akcióból egy gyönyörű gólt szereztünk. A játékosok nagy elánnal készültek a találkozóra ez látszott is rajtuk, próbáltuk a szurkolókat is kiszolgálni, helyenként nagyon szép támadásokat vezettünk, és pont egy ilyen akcióból egy gyönyörű gólt szereztünk.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Edzői értékelés: SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Taksony SE (1:1)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Taksony SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

” Először is gratulálok a csapatomnak! Egy hét alatt a harmadik mérkőzésünket játszottuk, ez nem szokványos az amatőr futballban.

A játékosok nagy elánnal készültek a találkozóra ez látszott is rajtuk, próbáltuk a szurkolókat is kiszolgálni, helyenként nagyon szép támadásokat vezettünk, és pont egy ilyen akcióból egy gyönyörű gólt szereztünk. Véleményem szerint a mérkőzésen azt történt, amit mi szerettünk volna, letámadtuk az ellenfelünket, valamint a srácok végig szenvedélyesen játszottak. Lévai Norbi sérülés miatt kényszerült kihagyni a találkozót és sajnos rögtön a mérkőzés elején a csapatkapitányunkat is le kellett cserélnünk, ami nem egyszerű dolog.

Sajnos Fortuna nem állt mellettünk, figyelmetlenek voltunk. Számítottunk arra, hogy vezetésünk tudatában az ellenfél felívelgeti a labdát és egy lepattanóból ki is tudtak egyenlíteni. Remélem ez tanulság nekünk, a srácok nagyon letörtek a döntetlen után, ahol szerintem győzelmet érdemeltünk volna, de megy tovább az élet.

Négy mérkőzésen vagyunk túl és ugye nem kapott még ki a csapat, viszont most utazunk Kozármislenybe, akik véleményem szerint most kezdenek összeállni, mutatja az is, hogy a Monor ellen tudtak nyerni idegenben 2:0 arányban.

Most végre egész hetünk lesz készülni, bízom benne, hogy sérültjeink is fel tudnak épülni, de nem esünk kétségbe, mert vannak remek fiataljaink, többen saját nevelések is, akikhez bátran nyúlhatunk majd a későbbiekben is. Ha a srácok ugyan ilyen elánnal készülnek továbbra is, akkor úgy gondolom, győzelmi eséllyel léphetünk fel a Kozármisleny otthonában. “

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.08.16. (vasárnap, 17:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas – Taksony SE 1:1 (1:0)
Gól: Erdős G (35′) ill. Kun L D (93′)

FC Dabas: Kersák, Földes (Sziklási 20′), Dudás, Forgács, Márton, Ágoston (Sándli 60′), Erdős, Horváth, Marsa, Biró (Takács 80′), Vladul

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK