Két bajnoki pontot buktunk a hajrában. Vasárnap a Taksony SE együttese látogatott hozzánk. Remekül kezdtük a mérkőzést, több szép támadást is vezettünk. A számtalan lehetőség után a 35. percben egy mintaszerű akció végén, Dudás Dániel hajszálpontos beadását Erdős Gábor gyönyörű kapáslövéssel váltotta gólra (1:0).

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - Taksony SE (1:1)

Két bajnoki pontot buktunk a hajrában.

Vasárnap a Taksony SE együttese látogatott hozzánk. Remekül kezdtük a mérkőzést, több szép támadást is vezettünk. A számtalan lehetőség után a 35. percben egy mintaszerű akció végén, Dudás Dániel hajszálpontos beadását Erdős Gábor gyönyörű kapáslövéssel váltotta gólra (1:0).

A mérkőzés további részében is inkább az történt a pályán, amit mi szerettünk volna. Ugyan volt kínálkozó lehetősége a vendégeknek is, de nem tudtak élni vele. Sajnos a második gólunkat nem sikerült megszerezni, és mint ahogy a futball sokszor bebizonyítja, hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát, így a lefújás előtti pillanatban egy felívelt labda utáni lecsorgóra az ellenfél játékosa ért oda hamarabb és egy megpattanó lövéssel alakította ki az 1:1-es végeredményt.

Sajnos az elhullajtott két pont miatt lehetne hiányérzetünk, de búslakodásra nincs ok, hiszen a srácok remekül játszottak és kiadták magukból a maximumot. Következő mérkőzésünkre vasárnap 17:30-as kezdéssel Kozármislenyben kerül sor, ahol a jelenleg 10. helyen tanyázó együtteshez látogatunk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.08.16. (vasárnap, 17:30)
Helyszín: Dabas

FC Dabas – Taksony SE 1:1 (1:0)
Gól: Erdős G (35′) ill. Kun L D (93′)

FC Dabas: Kersák, Földes (Sziklási 20′), Dudás, Forgács, Márton, Ágoston (Sándli 60′), Erdős, Horváth, Marsa, Biró (Takács 80′), Vladul

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK