Két ellentétes félidő után igazságos döntetlen az újonc Körösladányi MSK otthonában. A hosszú utazás után csapatunk kissé indiszponáltan és fáradtan kezdte a találkozót. A ladányiak meglepően jól kezdték a mérkőzést, többször is mögénk tudtak kerülni, mígnem a 29. percben egy védelmi hibánkat kihasználva előnyhöz is jutottak a hazaiak (1:0).

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Körösladányi MSK - FC Dabas (1:1)

Két ellentétes félidő után igazságos döntetlen az újonc Körösladányi MSK otthonában

A hosszú utazás után csapatunk kissé indiszponáltan és fáradtan kezdte a találkozót. A ladányiak meglepően jól kezdték a mérkőzést, többször is mögénk tudtak kerülni, mígnem a 29. percben egy védelmi hibánkat kihasználva előnyhöz is jutottak a hazaiak (1:0). Sajnos az első játékrészben sok pontatlanság jellemezte csapatunkat, így nem is csoda, hogy a hazaiak vonulhattak jobb szájízzel a szünetre.

A második félidőre azonban feljavultunk, egyértelműen átvettük az irányítást. Több szép kombinativ támadás után Horváth Bence passzából Vladul Stafan indulhatott a kapu felé és csatárunk nem is hibázott, kíméletlenül használta ki a ziccert (1:1). A találkozó hajrájában mindkét kapu előtt adódott még lehetőség, de összességében igazságos döntetlen született.

A folytatásra most sem kell sokat várni. Vasárnap ismét pályán láthatjuk NB III-as első csapatunkat, ráadásul ismét hazai közegben. Hétvégi ellenfelünk a tabella 11. helyét elfoglaló Taksony SE lesz.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.08.12. (szerda, 17:30)
Helyszín: Körösladány

Körösladányi MSK – FC Dabas 1:1 (1:0)
Gól: Burai D (29′) ill. Vladul S (60′)

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton, Lévai (Sándli 52′), Erdős (Ágoston 69′), Horváth, Marsa, Bíró, Vladul (Takács 77′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK