Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Körösladányi MSK elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: A mérkőzést sajnos nagyon rosszul kezdtük, az első félidő egyértelműen a hazaiaké volt, míg a másodikban a helyzetek és a mutatott játék alapján mi voltunk fölényben, így a vélemény szerint igazságos döntetlen született.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Edzői értékelés: SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: Körösladányi MSK - FC Dabas (1:1)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Körösladányi MSK elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

” Először is gratulálok a körösladányi edzőkollégámnak, mert egy nagyon jó kis csapatot rakott össze az NB III-ra.

A mérkőzést sajnos nagyon rosszul kezdtük, az első félidő egyértelműen a hazaiaké volt, míg a másodikban a helyzetek és a mutatott játék alapján mi voltunk fölényben, így a vélemény szerint igazságos döntetlen született.

Most készülünk a Taksony SE elleni vasárnapi meccsre, viszont csakúgy, mint szerdai találkozóra, most sincs sok időnk a felkészülésre. Kielemezzük a hibáinkat és dolgozunk, ebben a srácok remek partnerek, úgyhogy megyünk tovább a kijelölt úton.”

 

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.08.12. (szerda, 17:30)
Helyszín: Körösladány

Körösladányi MSK – FC Dabas 1:1 (1:0)
Gól: Burai D (29′) ill. Vladul S (60′)

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton, Lévai (Sándli 52′), Erdős (Ágoston 69′), Horváth, Marsa, Bíró, Vladul (Takács 77′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK