Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Dabas-Gyón FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: " Az első hazai mérkőzésünk rögtön egy helyi rangadóval indult. A találkozó elejét kicsit idegesen kezdtük, de később át tudtuk venni az irányítást a játék felett.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Edzői értékelés: SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Dabas-Gyón FC (2:0)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Dabas-Gyón FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

” Az első hazai mérkőzésünk rögtön egy helyi rangadóval indult. A találkozó elejét kicsit idegesen kezdtük, de később át tudtuk venni az irányítást a játék felett. Sajnálatos dolog, hogy a Stefan már az első félidőben megsérült, így csakúgy mint az első fordulóban, át kellett szervezni a csapatot, ami nem olyan egyszerű, de a második félidőben egy nagyon szép kombináció után újabb gólt tudtunk szerezni. Ezután kissé megnyugodtunk, ami miatt a gyóniak ránk jöttek és veszélyeztetni is tudtak, de úgy gondolom összességében végig a mi akaratunk érvényesült.

Ami zavar, hogy időközönként nem tudtuk befolyásolni a játékot, engedtük az ellenfelünket játszani, így könnyen magunkra húzzuk őket. Ezen változtatni kell, de véleményem szerint a csapat maximálisan odateszi magát, jó ritmusban futballozunk, ami szerintem a közönségnek is tetszett.

Itt szeretném kiemelni, hogy a kilátogatók nézők biztatása nagyon jól esett a csapatnak és nekem is. Nagyon fontos, hogy egy jó kémia tudjon kialakulni a szurkolók és a csapat között. Mi azon leszünk hétről hétre, hogy élvezhető, szerethető, nézhető és győztes meccseket lássanak a szimpatizánsok.

Amit a szakmai vezetéssel megbeszéltünk, ezen az úton megyünk tovább, nem nézzük a tabellát, hanem a saját játékunkra összpontosítunk. Minden héten célként kitűzzük, hogy miben fejlődjön a csapat, aminek köszönhetően következő év ilyenkor egy nagyon ütőképes jó csapata lehet az FC Dabasnak. “

 

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.08.09. (vasárnap, 17:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

FC Dabas – Dabas-Gyón FC 2:0 (1:0)
Gól: Bíró Á (21′), Sándli M (49′) ill. –

FC Dabas: Kersák, Földes, Sziklási, Forgács, Márton, Lévai (Ágoston 74′), Erdős, Horváth, Marsa (Takács 66′), Vladul (Sándli 38′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK