Győzelem a városi rangadón. Hosszú idő után végre ismét bajnoki mérkőzésnek adhatott otthont a Wellis Sportpark. A remek időjárásnak és a szépszámú dabasi szimpatizánsnak hála igazi futballünneppé változott a hét utolsó napján megrendezésre kerülő városi rangadó.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - Dabas-Gyón FC (2:0)

Győzelem a városi rangadón

Hosszú idő után végre ismét bajnoki mérkőzésnek adhatott otthont a Wellis Sportpark. A remek időjárásnak és a szépszámú dabasi szimpatizánsnak hála igazi futballünneppé változott a hét utolsó napján megrendezésre kerülő városi rangadó.

A mérkőzés elején mindkét csapat próbálta a saját akaratát érvényesíteni. Ebből az adok-kapok játékból mi tudtunk kijönni “győztesen”, hisz a 21. percben egy szép támadás végén Vladul Stefan passzát Bíró Ákos váltotta gólra (1:0).

A második félidőben is kétoldalú játék folyt a pályán. Mindkét félnek voltak komolyabb lehetőségei, amik közül szerencsére ismét mi tudtunk élni az egyikkel. Egy gyönyörű kontratámadás végén Horváth Bence hajszálpontos beadását a csereként beállt Sándli Márk fejelte a kapuba (2:0).

A mérkőzés krónikájához sajnos még az is hozzátartozik, hogy rangadóhoz méltó kemény játék folyt a pályán, ám ennek köszönhetően sajnos két játékosunkat is kisebb sérülés következtében le kellett cserélnünk.

Az első két fordulóban begyűjtött két győzelmünknek köszönhetően listavezetőként várhatjuk a folytatást, ami mindenképpen elismerésre méltó. Az ünneplésre és a regenerálódásra nem sok idő marad, ugyanis szerdán egy hosszú utazás és egy újabb bajnoki mérkőzés vár a csapatra. A Békés megyei Körösladányra látogatunk az NB III Közép-csoport 3. fordulójában.

Köszönjük a kilátogató szurkolóknak a biztatást és a remek hangulatot!

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.08.09. (vasárnap, 17:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

FC Dabas – Dabas-Gyón FC 2:0 (1:0)
Gól: Bíró Á (21′), Sándli M (49′) ill. –

FC Dabas: Kersák, Földes, Sziklási, Forgács, Márton, Lévai (Ágoston 74′), Erdős, Horváth, Marsa (Takács 66′), Vladul (Sándli 38′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK