Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője az ESMTK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: " Először is gratulálok a csapatnak és a stábtagjaimnak a sikerhez. Korábban feltérképeztük az ESMTK csapatát, amely alapján egy agresszív, nagyon jó csapatot ismerhettünk meg bennük és úgy gondolom, a mérkőzésre egy jó és hatékony játékszisztémát tudtunk felállítani ezzel szemben.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Edzői értékelés: SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: ESMTK- FC Dabas (0:3)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője az ESMTK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

” Először is gratulálok a csapatnak és a stábtagjaimnak a sikerhez. Korábban feltérképeztük az ESMTK csapatát, amely alapján egy agresszív, nagyon jó csapatot ismerhettünk meg bennük és úgy gondolom, a mérkőzésre egy jó és hatékony játékszisztémát tudtunk felállítani ezzel szemben.

Góljainkat a legjobb pillanatokban szereztük, hisz azokban a periódusokban épp az erzsébetiek tudtak dominálni. Ezek után mentálisan múltuk felül őket, hisz idegesebbek voltak és fegyelmezetlenebbek, ennek eredménye volt a két kiállítás is. Létszámfölényben már teljesen az történt a pályán, amit szerettünk volna, kontrolláltuk a mérkőzés hátralevő részét.

Összességében úgy gondolom megérdemeltem hoztuk el a 3 pontot, nagyon büszke vagyok a játékosaimra, bár tudunk ennél jobban is játszani. Értékelve a mérkőzést, látva a hibáinkat és abból tanulva készülhetünk a hétvégi helyi rangadóra, a Dabas-Gyón ellen, ahol számomra csak a győzelem számít, hisz akkor értékelődik fel igazán az ESTMK elleni szezonrajton szerzett 3 bajnoki pont. “

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.08.02. (vasárnap, 17:30)
Helyszín: Budapest, ESMTK Stadion

ESMTK – FC Dabas 0:3 (0:2)
Gól: Marsa L (21′), Fehér I (44′ – öngól), Takács K (91′)

FC Dabas: Kersák, Földes, Sziklási (Dudás 46′), Forgács, Márton, Lévai, Erdős, Horváth, Marsa (Sándli 78′), Bíró, Vladul (Takács 83′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK