Parázs összecsapáson, értékes három ponttal gazdagodtunk az ESMTK otthonában. A mérkőzés első negyedében a házigazdák voltak bátrabbak. Ívelésekkel próbáltak mögénk kerülni, de a védelmünk állta a sarat, egy két helyzetben viszont Kersák Rolandnak kellett hárítania. A kezdeti kapkodó játékot Marsa Levente 21. percben szerezett kapás gólja törte meg (0:1).

HÍREK: FC DABAS (NB III)

ESMTK - FC Dabas (0:3)

Parázs meccsen értékes 3 pont az ESMTK otthonában

A mérkőzés első negyedében a házigazdák voltak bátrabbak. Ívelésekkel próbáltak mögénk kerülni, de a védelmünk állta a sarat, egy két helyzetben viszont Kersák Rolandnak kellett hárítania. A kezdeti kapkodó játékot Marsa Levente 21. percben szerezett kapás gólja törte meg (0:1). A vezetés után rendeződtek a helyek, csapatunk játéka a mérkőzés hátralévő részére stabil és magabiztos lett, végig uralni tudtuk a játékot. A félidő vége előtt megint Marsa jött. Egy szép támadás végén átlövése megpattant egy erzsébeti védő lábán, így az a kapust megtévesztve a másik sarokban landolt (0:2).

A hazaiak végig feszülten és idegesen játszottak az eredmény miatt, néhol már a durvaságot is súrolta a viselkedésük, ennek köszönhetően előbb Túri Dánielt a 64. minutumban második könyöklése miatt, a 90. percben pedig Lázár Benjamint hátulról történő szándékos szabálytalanság miatt állította ki a játékvezető. Kihasználva a kettős emberelőnyt a hosszabbításban két cserejátékosunk által megszereztük a harmadik találatunkat is. Sándli Márk beadását Takács Kornél váltotta gólra, kialakítva ezzel a 0:3 végeredményt.

A 2. fordulóban, vasárnap 17:30-as kezdéssel dabasi “városi rangadó” lesz nálunk az FC Dabas-Wellis Sportparkban. Várunk minden kedves szurkolóbarátot és buzdítsuk a csapatot minél többen!

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.08.02. (vasárnap, 17:30)
Helyszín: Budapest, ESMTK Stadion

ESMTK – FC Dabas 0:3 (0:2)
Gól: Marsa L (21′), Fehér I (44′ – öngól), Takács K (91′)

FC Dabas: Kersák, Földes, Sziklási (Dudás 46′), Forgács, Márton, Lévai, Erdős, Horváth, Marsa (Sándli 78′), Bíró, Vladul (Takács 83′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK