A nap második összecsapásán 11 órás kezdéssel a szintén újonc Gárdony csapatával mérkőztünk meg. Külön öröm volt, hogy a jól működő csapatjáték most gólokban is megmutatkozott. Stefan Vladul 3 gólja mellé Földes Milán, Sándli Márk és Bíró Ákos is egy-egy találattal járult hozzá a 6:1-es magabiztos győzelemhez.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - Gárdonyi VSC (6:1)

Magabiztos győzelem a Gárdonyi VSE ellen

A nap második összecsapásán 11 órás kezdéssel a szintén újonc Gárdony csapatával mérkőztünk meg. A két mérkőzésre azért volt szükség, hogy mindenki teljes mérkőzésterhelést kapjon. Ennek következtében mind kondicionálisan, mind taktikailag fel tudta térképezni edzői stábunk, hogyan is állunk nem sokkal a bajnoki rajt előtt. A két összecsapás tehát remekül szolgálta a felkészülésünket.

Külön öröm volt, hogy a jól működő csapatjáték most gólokban is megmutatkozott. Stefan Vladul 3 gólja mellé Földes Milán, Sándli Márk és Bíró Ákos is egy-egy találattal járult hozzá a 6:1-es magabiztos győzelemhez.

Célegyenesbe értünk, a rajt előtt már csupán a bajnoki főpróba vár ránk vasárnap délelőtt 11 órás kezdéssel a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE ellen idegenben.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2020.07.18. (szombat, 11:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas – Gárdonyi VSC (6:1)
Gól: Vladul S (3), Földes, Sándli, Bíró

FC Dabas: Kersák, Földes, Dudás, Forgács, Márton, Lévai, Erdős, Horváth, Marsa, Vladul (Sándli), Bíró

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK