Az augusztus eleji NB III-as szezonrajtot követően most hétvégén végre valahára az FC Dabas II is elkezdhette szereplését a 2020/2021-es bajnoki szezonban. Mint köztudott, a csapatot továbbra is Iszák Gábor vezeti, azonban a keret majdnem egésze a Szőgyi Tamás fémjelezte FC Dabas U19-es csapatára épül.

HÍREK: FC DABAS II

Albertirsai SE - FC Dabas II (1:0)

Ismét pályán a Dabas II

Az augusztus eleji NB III-as szezonrajtot követően most hétvégén végre valahára az FC Dabas II is elkezdhette szereplését a 2020/2021-es bajnoki szezonban. Mint köztudott, a csapatot továbbra is Iszák Gábor vezeti, azonban a keret majdnem egésze a Szőgyi Tamás fémjelezte FC Dabas U19-es csapatára épül. A fiatalok mellé természetesen kell a rutin is, ezt a szerepet a klub egyik ikonja, Danyis Attila fogja betölteni. U19-es játékosainknak remek lehetőség mindez, hogy az utánpótlás bajnokság mellet már ennyi idősen belekóstolhassanak a felnőtt labdarúgás légkörébe is.

A mérkőzésre térve, első összecsapásunkat az Albertirsai SE ellen vívtuk szombat délután idegenben. A jó rajt mindig nagyon fontos, így mindenképpen jó lett volna ponttal vagy pontokkal hazatérni. A gól nélküli első játékrészt követően egészen a 78. percig kellett várni az első találatig. Nagy sajnálatunkra azonban ez nem dabasi, hanem albertirsai játékos nevéhez fűződött (1:0). A hazaiaknak a hátralevő bő tíz percre sikerült megtartaniuk minimálisan megszerzett előnyüket, így végül nagy pont nélkül zártuk első bajnoki mérkőzésünket.

Folytatás jövő vasárnap, immáron hazai pályán, az első fordulóban szintén vereséggel nyitó Péteri KSK ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.08.22 (szombat, 17:00)
Helyszín: Albertirsa, Ecsedi László Sporttelep

Albertirsai SE – FC Dabas II 1:0 (0:0)

Gól: Bor T (78′) ill. –

FC Dabas II: Petrányi J (1) – Kovalik R (3), Danyis A (4), Farkas Cs (6), Czili B (7), Rutterschmid R (8), Gáspár Zs (9), Lukasik D P (14), Czili D (19), Kucsván M (20), Bálint J (21)

Csere: Duhaj Á (10), Soltic L (11), Sztancsik A (12), Pekker G L (17)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK