Vasárnap ismét bajnoki tétmérkőzés napjára kelhettek játékosaink. A Szekszárdi UFC elleni idegenbeli összecsapással folytatódott a 2019/2020-as NB III-as szezon. Ugyan megfelelő önbizalommal várhattuk az első idei tétmérkőzésünket, azonban ellenfelünkről csupán annyit tudtunk, hogy a 12. helyen telelt, de hogy a tavaszi szezonban és egyben a nyitó fordulóban milyen erőt fog képviselni, arról a felkészülési mérkőzések nem túl sokat mondanak el, így csupán csak sejtéseink lehettek.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Szekszárdi UFC - FC Dabas (0:0)

Gól nélküli döntetlen a nyitányon

Vasárnap ismét bajnoki tétmérkőzés napjára kelhettek játékosaink. A Szekszárdi UFC elleni idegenbeli összecsapással folytatódott a 2019/2020-as NB III-as szezon.

Ugyan megfelelő önbizalommal várhattuk az első idei tétmérkőzésünket, azonban ellenfelünkről csupán annyit tudtunk, hogy a 12. helyen telelt, de hogy a tavaszi szezonban és egyben a nyitó fordulóban milyen erőt fog képviselni, arról a felkészülési mérkőzések nem túl sokat mondanak el, így csupán csak sejtéseink lehettek.

Szokásunkhoz híven, most is próbáltuk már a mérkőzés elejétől magunkhoz ragadni az irányítást, mezőnyben próbáltunk labdabirtoklási fölényt kialakítani. Ez sikerült is, azonban ez önmagában még nem jelentette azt, hogy komoly helyzeteket ki tudjunk alakítani. Egyik fél sem mert felesleges kockázatot vállalni, ami a gólok számában is sajnos abszolút megmutatkozott. Noha a mutatott játék alapján valamelyest közelebb álltunk a győzelem kiharcolásához, lőtt gól híján ez sajnos csupán egy döntetlenre és az azzal járó egy bajnoki pontra volt elegendő.

A mérkőzés gól nélküli krónikájához a 4-4 sárga lap mellé sajnos egy kiállítás is társult, amit Lévai Norbert személyében mi szenvedtünk el a 91. percben, így frissen igazolt játékosunkra a következő fordulóban bizonyosan nem számíthat Szabó István vezetőedzőnk.

A nemzeti ünnepnap következtében a folytatás jövő vasárnap helyett szombaton lesz, immáron hazai pályán, a DMTK-t 1:0 arányban két vállra fektető HR-Rent Kozármisleny FC ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.03.08 (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Szekszárd, Szekszárdi UFC Sporttelep

Szekszárdi UFC – FC Dabas 0:0 (0:0)
Gól: –
Kiállítás: – ill. Lévai N (91′)

FC Dabas: Czuczi M (1) – Földes M (73) , Eördögh L (77), Márton D (5), Fritz A (56) – Molnár P (4), Lévai N (6) – Fitos L (10), Erős R (17), Bíró Á (7) – Popov P (99)

Csere: Tóth R (46), Kovács Á (2), Vladul S (8), Sándli M (9), Kucsván M (14), Takács K (15), Csiki N (98)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK