Szerbiában nevelkedtem, utánpótlásban megjártam az akkor első osztályú OFK Belgradot. 21 Évesen kerültem Magyarországra és Tiszakécskén kezdtem el a pályafutásomat. 1 év után Kecskemétre kerültem és ott voltam 2,5 évet. Most Dabason próbálom megtalálni a helyemet.

BEMUTATKOZNAK ÚJ JÁTÉKOSAINK

VLADUL STEFAN

A bajnoki rajtig hátralevő napokban NB III-as első keretünk új szerzeményeit próbáljuk meg bemutatni egy-egy rövid interjún keresztül...

Játékos neve: Vladul Stefan
Honnan érkezett: Kecskeméti TE
Születési idő: 1995.01.29
Posztja: támadó

1. Kérlek, röviden mutasd eddigi be labdarúgó pályafutásod!

Szerbiában nevelkedtem, utánpótlásban megjártam az akkor első osztályú OFK Belgradot. 21 evesen kerültem Magyarországra és Tiszakécskén kezdtem el a pályafutásomat. 1 év után Kecskemétre kerültem és ott voltam 2,5 évet. Most Dabason próbálom megtalálni a helyemet.

2. Hogyan kerültél az FC Dabashoz?

Amikor közösen úgy döntöttünk a KTE vezetőséggel, hogy szétválnak az útjaink már másnap felkeresett Szabó István vezetőedző és örömmel fogadtam a hírt, hogy szeretné, hogy az FC Dabashoz igazoljak. Így is történt.

3. Mi a véleményed a klubról és az itteni infrastrukturális körülményekről?

Mindig is megbecsültem ezt a klubot, mert ahogy a pályán úgy a pályán kívül is korrektek és megbízhatók, a vezetőség és a játékosok is. Jók a körülmények és szépen felújított létesítményünk van. Ritka az ilyen jó körülmény NB III-as szinten.

4. Mit sikerült eddig leszűrnöd a játékostársakról és az edzői stábról, mire lehet képes ez a keret?

A játékosokról nagyon pozitív benyomásom van, kiállunk egymásért és ha ez így marad, akkor ez komoly fegyvert jelentene a csapatnak a jövőben. Szabó Istvánt ismertem már, de most először dolgozok vele és mondhatom, hogy nagyon megbízható, taktikailag pedig nagyon rendbe tudja tenni a csapatot. Az edzői stáb pozitív és kemény munkát hoz ki belőlünk, ami kifizetődő lehet a jövőben! Amint már mondtam, ha kiállunk egymásért és csináljuk azt amit edzésen is, akkor ez a csapat nagyon komoly veszélyt jelenthet a többi csapat számára.

5. Hogy érzed, milyen poszton tudod majd a legjobban segíteni az FC Dabast az idei szezonban?

Mindig vérbeli csatárnak tartottam magamat. Gólerős vagyok! Széleken is bevethető vagyok, de szívem szerint a 9-es poszt áll legközelebb hozzám.

6. Mire vagy legbüszkébb eddigi labdarúgó pályafutásod során?

Az elmúlt 3 évem nagyon jól sikerült. Két Megye I-es bajnoki cím és az első NB III-as szezonomban 13 gólt lőttem.

7. Milyen közeli és távolabbi céljaid vannak még a labdarúgásban?

Szeretném sok góllal és győzelemmel segíteni a csapatot, hisz ez lenne egy csatár feladata. Természetesen szeretnék eljutni az NB II-be, de ezt csak kemény munkával lehet elérni, meg persze szerencsével is, de ugye az sem jön magától, hanem dolgozni kell érte!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK