Ledő László, az FC Dabas U13-as csapat edzője a hétvégi nagykátai teremtornát követően az alábbi értékelést adta: Az U13-as csapattal vasárnap Nagykátán jártunk egy 8 csapatos teremtornán.

HÍREK: FC DABAS U13

Edzői értékelés: LEDŐ LÁSZLÓ

Teremtorna (U13) - Nagykáta

Ledő László, az FC Dabas U13-as csapat edzője a hétvégi nagykátai teremtornát követően az alábbi értékelést adta:

” Az U13-as csapattal vasárnap Nagykátán jártunk egy 8 csapatos teremtornán.

A tornára a 2008-as játékosokat illetve két 2007-es korosztályú játékost lehetett nevezni! Nagyon jól megszervezett és lebonyolított rendezvényt láthattak a szülök. Izgalmas, pörgős, gólokban gazdag mérkőzések voltak. Minden csapat próbált játszani, ami azért nagyon nagy dolog az U12 es korosztályban.

Egy kis meglepetéssel indult a srácoknak a nap, mivel Juhász Tomi Pécsről csatlakozott hozzánk erre a tornára! Köszönöm Juhász Andrisnak, hogy ezt az élményt összehozta a gyerekeknek!

Ezt követően pedig egy pár mondat csapatunk szerepléséről. A csoportmérkőzéseken 2 győzelem és 1 döntetlen után büntető rúgásokkal (a Csepel csapatával 7-7 pontot szereztünk, a rúgott / kapott gólok is egyformák voltak) csoportelsőként kerültünk az elődöntőbe.

Játékunk meggyőző volt még akkor is, mikor a Csepel ellen 3:1-es hátrányban voltunk. A gyerekek nem adták fel és a vége előtt 30 másodperccel egyenlítettek (3:3).

Az elődöntőben a Nagykáta csapatával találkoztunk. Jól kezdtük a mérkőzést, mert 2:0 arányú előnybe kerültünk, de sajnos kezdtünk fáradni, illetve a srácokat elvitte a hév és a lendület. A védekezésbe ráadásul hibák csúsztak, ellenfelünk pedig ezt könyörtelenül ki is használta és fordítani tudott 3:2-re.

A 3. helyért újra Csepel csapatával találkoztunk. Két fáradt és csalódott csapat játszott egymással. Mi sajnos a helyzeteinket kihagytuk, ellenfelünk pedig talált egy gólt és ezzel elhódította a bronzérmet.

Összeségében csak gratulálni tudok a fiúknak, mert nagyszerűen játszottak és küzdöttek ezen a vasárnapon. Nagyon sok olyan játékelemet láttam vissza tőlük, amit edzéseken gyakoroltunk. Igazi csapatként harcoltak és játszottak a srácok.

A hibáinkból tanulnunk kell, de azt elmondhatom, jó úton vagyunk. Dolgoznunk kell tovább, mert minden bizonnyal sok örömünk lesz még az elkövetkezendő években ezzel a korosztállyal.

Azt még meg kell említenem, hogy Isztolyka Bence harcban állt a gólkirályi címért, de végül sajnos egy találattal elmaradt a győztes előtt, a 8 szerzett gólja ezúttal kevésnek bizonyult.

A döntőt a házigazda Nagykáta csapata nyerte egy izgalmas mérkőzésen, büntetőkkel a Tiszakécske előtt. Gratulálok nekik, de minden csapatnak úgyszintén, mert kellemes vasárnapot varázsoltak a nagykátai csarnokba. Ezen kívül meg szeretném köszönni a szülőknek is a szurkolást!

Hajrá Dabas!

EREDMÉNYEINK A TORNÁN

Csoportmérkőzések:
– FC Dabas – Hatvan (4:0)
– FC Dabas – Csepel (3:3)
– FC Dabas – Vecsés (4:0)

Elődöntő:
– FC Dabas – Nagykáta (2:3)

Bronzmérkőzés:
– FC Dabas – Csepel (0:1)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK