Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Pápa elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Hat és fél hét telt el a felkészülési időszak alatt. Amit kitűztünk célnak a szakmai stábbal erre az időszakra, azt úgy gondolom teljesítettük.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Edzői értékelés: SZABÓ ISTVÁN

Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - Pápai Perutz FC (2:1) ​

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Pápa elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

“Hat és fél hét telt el a felkészülési időszak alatt. Amit kitűztünk célnak a szakmai stábbal erre az időszakra, azt úgy gondolom teljesítettük. A feltételek adottak voltak, egyetlen egy említeni való dolog, hogy sajnos nem nagyon tudtunk füves pályán készülni, az edzőmérkőzések során is csak két alkalommal sikerült, akkor is egy viszonylag kisebb méretű gyepen, de szerintem több csapat is így van ezzel. Szerencsére sérült játékosunk nincs, ez egy nagyon fontos dolog.

A pápai edzőmeccsről annyit, hogy egy jól szervezett csapat, nem véletlen, hisz a nyugati csoport 4. helyezettjéről beszélünk. Én úgy gondolom, hogy minden szempontból felvettük velük a versenyt. Nem csak a győzelemnek örülök, hanem, hogy egy-két tanult taktikai elemet is viszont láttunk a mérkőzés során, valamint a csapat mentális erejét is mutatja az, hogy hátrányból sikerült fordítanunk.

Bízom a tavasszal abban, hogy tovább tud fejlődni a játékunk, és igazából nyárra készen lesz úgy a csapat magja, hogy egy-két minőségi játékossal kiegészülve akár egy nagyon szép jövőt sejthetünk magunk előtt. Most még azért óvakodnék attól, hogy készen van ez a csapat. Hat hét nem elég arra, hogy egy ütőképes csapatot összerakj. Az alapokat leraktuk és a srácok vevők az újra, ez nagyon fontos. Bízom benne, hogy továbbra is sérülésmentesen végig tudjuk vinni a tavaszt és annak ellenére, hogy mondtam, még nem vagyunk készek, úgy gondolom egy jó futballt játszva meg fogjuk tudni mutatni mit is gyakoroltunk, milyen ez az új szisztéma amiben gondolkodunk.

HAJRÁ DABAS! “

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2020.02.29. (szombat, 12:00)
Helyszín: Dabas, ÉKÜ

FC Dabas – Pápai Perutz FC 2:1 (0:0)
Gól: Vladul S (70′), Takács K (80′)

Tóth R (Czuczi M) – Földes M (Kovács Á), Eördögh L (Csiki N), Márton D, Fritz A – Molnár P (Vladul S), Lévai N – Fitos L (Nagy B), Erős R, Biró Á (Kelemen V), Popov P (Takács K)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK