Nem sok hiányzott a pontszerzéshez. Vasárnap kora délután az Alsónémedi SE otthonában lejátszotta második tavaszi bajnoki mérkőzését az FC Dabas II. Mivel még nem rajtolt el az NB III-as szezon, így Iszák Gábor ismét némi segítséget kaphatott az első kerettől.

HÍREK: FC DABAS II

ALSÓNÉMEDI SE - FC Dabas II (2:1)

Nem sok hiányzott a pontszerzéshez

Vasárnap kora délután az Alsónémedi SE otthonában lejátszotta második tavaszi bajnoki mérkőzését az FC Dabas II. Mivel még nem rajtolt el az NB III-as szezon, így Iszák Gábor ismét némi segítséget kaphatott az első kerettől.

Jól kezdtük az összecsapást. Sándli Márk 17. percben szerzett találatával ugyanis igen hamar meg tudtuk szerezni a vezetést (0:1), így igen optimistán várhattuk a folytatást. A 20. percben azonban sorsdöntő szituáció történt. Kapusunk Tóth Róbert a kiállítás sorsára jutott, Urbán Gábor ráadásul a 23. percben büntetőből ki is egyenlített (1:1), így igen nehéz percek vártak ránk innentől kezdve.

Hősiesen küzdve, egészen a rendes játékidő leteltéig tartani tudtuk magunkat, a 94. percben azonban egy erősen vitatható szituációban esett öngóllal meg tudta szerezni a vezetést a hazai csapat, erre pedig a hátralevő idő rövidsége következtében már válaszolni nem volt esélyünk.

Fájó, hogy végül pont nélkül maradtunk, mivel a csapat egyáltalán nem érdemelt vereséget, a korai kiállítás azonban igen hamar átírta a forgatókönyvet. Keseregni lehet, de nem érdemes, készülni kell a jövő hétvégi Taksony SE II elleni ütközetre.

HAJRÁ DABAS!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (Megye II)
Időpont: 2020.03.01 (szombat, 14:30)
Helyszín: Alsónémedi, Alsónémedi sportpálya

Alsónémedi SE – FC Dabas II 2:1 (1:1)
Gól: Urbán G (23′), Öngól (94′) ill. Sándli M (17′)

Kiállítás: – ill. Tóth R (20′)

FC Dabas II: Tóth R (46), Kovács Á (2), Kovács T (3), Danyis A (4), Sándli M (7), Kovalik R (9), Riesz D (10), Fodor G (12), Kelemen V (13), Kucsván M (20), Antal D (23)

Csere: Gogolák K (78), Kovács R (8), Kőszegi Z Z (11), Radácsi K (14), Farkas R (21), Fodor G (22)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK