Hévízen nevelkedtem, mindaddig ott rúgtam a bőrt, amíg továbbtanulás céljából Budapestre nem költöztem. Ekkor a Pénzügyőr SE gárdájához csatlakoztam, ahol 3 évet töltöttem el. Az őszi szezonban Monoron fociztam, onnan igazoltam most az FC Dabashoz. A Dabas jó hírét két itt focizó barátomtól hallottam, általuk kerültem kontaktba a vezetőséggel, akikkel sikerült megtalálni a közös hangot, amely sikeres megegyezéshez vezetett.

BEMUTATKOZNAK ÚJ JÁTÉKOSAINK

NAGY BENDEGÚZ

A bajnoki rajtig hátralevő napokban NB III-as első keretünk új szerzeményeit próbáljuk meg bemutatni egy-egy rövid interjún keresztül...

Játékos neve: Nagy Bendegúz
Honnan érkezett: Monor SE
Születési idő: 1997.03.25
Posztja: támadó

1. Kérlek, röviden mutasd eddigi be labdarúgó pályafutásod!

Hévízen nevelkedtem, mindaddig ott rúgtam a bőrt, amíg továbbtanulás céljából Budapestre nem költöztem. Ekkor a Pénzügyőr SE gárdájához csatlakoztam, ahol 3 évet töltöttem el. Az őszi szezonban Monoron fociztam, onnan igazoltam most az FC Dabashoz.

2. Hogyan kerültél az FC Dabashoz?

A Dabas jó hírét két itt focizó barátomtól hallottam, általuk kerültem kontaktba a vezetőséggel, akikkel sikerült megtalálni a közös hangot, amely sikeres megegyezéshez vezetett.

3. Mi a véleményed a klubról és az itteni infrastrukturális körülményekről?

A Sportkomplexum modern, NB III-as szinten (sőt, akár egy osztállyal feljebb is) nagyon kiemelkedő. A klub stabil alapokon áll, minden lehetőség adott egy jó eredmény elérésére.

4. Mit sikerült eddig leszűrnöd a játékostársakról és az edzői stábról, mire lehet képes ez a keret?

A játékostársak nagyon befogadóak voltak az első pillanattól kezdve. Úgy gondolom, hogy egy intelligens társaság kerekedett ki, akik a felkészült edzői stáb segítségével meglepetéseket okozhatnak a tavaszi szezonban.

5. Hogy érzed, milyen poszton tudod majd a legjobban segíteni az FC Dabast az idei szezonban?

Főként szélső középpályásként fogom tudni segíteni a csapatot, de egy esetleges sérülés/eltiltás esetén (amit természetesen nem kívánok, hogy legyen) a balhátvéd pozíciót is be tudom tölteni.

6. Mire vagy legbüszkébb eddigi labdarúgó pályafutásod során?

Szívesen emlékszem vissza arra, amikor Hévízen a bajnokságot megnyerve feljutottunk az NB III-ba, illetve a Pénzügyőrnél a 2017/18-as idény végén kialakuló csapatkohézióra, teljesítményre is büszke vagyok, aminek következtében meg tudtuk őrizni a harmadosztályú tagságunkat.

7. Milyen közeli és távolabbi céljaid vannak még a labdarúgásban?

A csapat és az osztály meghatározó játékosa szeretnék lenni, aki hozzásegíti a klubját a sikerekhez. Ha ezt sikerül elérnem, akkor tűzhetek majd ki újabb célokat magam elé.

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK