Dabason kezdtem el a labdarúgást, majd 4 év múlva volt egy rövid kis kitérőm a Puskás Ferenc Akadémiánál. Ezt követően Kecskeméthez igazoltam az Akadémiához és ott 2,5 évet töltöttem el. 2020 tavaszán pedig visszaigazoltam ide Dabasra. Egy próbajáték által és volt edzőm/edzőim megkeresése következtében.

BEMUTATKOZNAK ÚJ JÁTÉKOSAINK

KOVÁCS TAMÁS

A bajnoki rajtig hátralevő napokban NB III-as első keretünk új szerzeményeit próbáljuk meg bemutatni egy-egy rövid interjún keresztül...

Játékos neve: Kovács Tamás
Honnan érkezett: Kecskeméti TE Labdarúgó Akadémia
Születési idő: 2002.06.07
Posztja: védő

1. Kérlek, röviden mutasd eddigi be labdarúgó pályafutásod!

Dabason kezdtem el a labdarúgást, majd 4 év múlva volt egy rövid kis kitérőm a Puskás Ferenc Akadémiánál. Ezt követően Kecskeméthez igazoltam az Akadémiához és ott 2,5 évet töltöttem el. 2020 tavaszán pedig visszaigazoltam ide Dabasra.

2. Hogyan kerültél az FC Dabashoz?

Egy próbajáték által és volt edzőm/edzőim megkeresése következtében.

3. Mi a véleményed a klubról és az itteni infrastrukturális körülményekről?

Ez a klub nagyon jó úton halad minden szempontból, rengeteget fejlődtek az évek során, minden elismerésem az övék! A körülmények nagyszerűek, kevés helyen engedhetik meg ezen a szinten ezt a fajta “luxust” úgy mond.

4. Mit sikerült eddig leszűrnöd a játékostársakról és az edzői stábról, mire lehet képes ez a keret?

Rengeteg pozitív dolgot tapasztaltam meg amikor idejöttem mind a csapattársak, mind a stáb felől. Ha mindenki beleteszi a munkáját, nagyon sokra vihetjük és az eddigiek alapján fogjuk is!

5. Hogy érzed, milyen poszton tudod majd a legjobban segíteni az FC Dabast az idei szezonban?

Belső védő poszton tudom a csapatot segíteni a legjobban úgy érzem. Próbálom a legtöbbet kihozni magamból.

6. Mire vagy legbüszkébb eddigi labdarúgó pályafutásod során?

Az U14-ben Riesz Péter irányításával veretlenül nyertük meg a Közép-keleti bajnokságot, csapatkapitányként vezethettem ki a csapatot a pályára. Erre vagyok talán a legbüszkébb.

7. Milyen közeli és távolabbi céljaid vannak még a labdarúgásban?

Ez alatt a fél év alatt fel szeretném magam építeni, majd egyre és egyre közelebb kerülni a kezdőcsapathoz, nem szeretnék kapkodni, hiszen még csak 17 éves vagyok. Távolabbi célom pedig az hogy 2-3 éven belül stabil NB III-as játékos legyek, onnan pedig ki tudja, hova vezethet tovább az utam…

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK