Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Makó FC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: " A heti munkát úgy terveztük, hogy a két edzőmeccs mellett mind az öt nap dolgozunk a srácokkal.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Edzői értékelés: SZABÓ ISTVÁN

Felkészülési mérkőzés: Makó FC - FC Dabas (2:1)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Makó FC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

” A heti munkát úgy terveztük, hogy a két edzőmeccs mellett mind az öt nap dolgozunk a srácokkal. Ez az időszak erről szól, a kemény munkáról és noha vereséget szenvedtünk, de én egyik ilyen meccsnek sem tulajdonítok nagy szerepet az eredményességet illetően. Inkább az érdekelt, hogy a játékosok miként állnak bele a munkába és ezek alapján maradéktalanul elégedett lehetek.

Az volt a célunk, hogy próbáljunk magas nyomást gyakorolni egy bajnokesélyes megyei csapat ellen. Sajnos ez nem mindig sikerült, a srácok fáradtabbak voltak, főleg a szerdai egri mérkőzés sokat kivett belőlük. Számtalan helyzetet kidolgoztunk ugyan, de ezeket többnyire nem tudtuk most értékesíteni. Amit szerettünk volna gyakorolni, az nem nagyon sikerült, van ilyen a felkészülés alatt. Nálunk magasabb jegyzett csapatok se játszanak mindig jól, veszítenek, ez természetes, de a srácokat csak dicsérni tudom, mert végig dolgoztak, sokat próbáltak futni, labdát szerezni, de most sok hiba csúszott a játékunkba, és ezekkel együtt nagyon nehéz mérkőzést nyerni.

Az eddigi edzőmérkőzéseken is, akár nyertünk, akár döntetlent játszottunk, nem foglalkoztam az eredménnyel, inkább, hogy a játékosok, hogyan állnak hozzá, az pedig most is száz százalékos volt és ez a legfontosabb.

Most egy nap pihenőt kaptak, de keddtől már a jövő hétvégi szezon rajtra koncentrálunk. Frissülnünk kell még és az eddig tanultakat biztosabban beépíteni a játékunkba, hogy minél tökéletesebben tudjuk majd alkalmazni ezeket a bajnoki mérkőzések során is.

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2020.02.23. (vasárnap, 11:00)
Helyszín: Makó

Makó FC – FC Dabas 2:1 (1:0)
Gól: Takács K (75′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK