Fordulatos mérkőzésen, győzelemmel rajtolt az Iszák Gábor vezérelte FC Dabas II. Rendhagyó módon, az NB III-as bajnoki rajthoz képest két héttel korábban, már most szombaton megkezdte tavaszi szereplését kettes csapatunk a Pest megye II. osztályában.

HÍREK: FC DABAS II

FC Dabas II - Péteri KSK (4:3)

Fordulatos mérkőzésen, győzelemmel kezdte a tavaszi szezont az Iszák Gábor vezérelte FC Dabas II.

Rendhagyó módon, az NB III-as bajnoki rajthoz képest két héttel korábban, már most szombaton megkezdte tavaszi szereplését kettes csapatunk a Pest megye II. osztályában.

Mivel még nem rajtolt el a harmadosztályú küzdelem, így Iszák Gábor szűk játékoskerete ellenére is igen kellemes helyzetben várhatta a mérkőzést, mivel a kezdőcsapatának nagy része NB III-as felkészülési munkával a lábában léphetett pályára a szombati játéknapon.

Remekül kezdtük az összecsapást, Nagy Bendegúz (1:0) és Sándli Márk (2:0) találatainak köszönhetően már a 7. percben jelentős, két gólos előny birtokában futballozhattunk. A második játékrész elejéig tartani is tudtuk megszerzett előnyünket, ekkortól azonban Hajdú Krisztián percei következtek. Ellenfelünk gólerős támadója fél óra leforgása alatt klasszikus mesterhármast ért el. Az 50. percben szerzett első találatát követően a  77. és a 81. percben is be tudta venni kapunkat, ez pedig azt eredményezte, hogy szűk tíz perccel a lefújást megelőzően lényegében a mennyből a pokolba kerültünk.

Csapatunk azonban nem adta fel, játékosaink minden maradék energiájukat mozgósították és ennek az akaratnak végül meg is lett az eredménye. Előbb a 82. percben a csereként lehetőséget kapó Antal Dominik révén sikerült kiegyenlítenünk (3:3), majd a 87. percben Csiki Norbert találata már a győzelmet jelentette (4:3).

Nagyon fontos három ponttal gazdagodott kettes csapatunk, reméljük a remek rajt nagy lökést ad majd a tavaszi szezon elkövetkezendő mérkőzéseire.

HAJRÁ DABAS!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (Megye II)
Időpont: 2020.02.22 (szombat, 14:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

FC Dabas II – Péteri KSK 4:3 (2:0)

Gól: Nagy B (5′), Sándli M (7′), Antal D (82′), Csiki N (87′) ill. Hajdú K (50′), Hajdú K (77′), Hajdú K (81′)

FC Dabas II: Czuczi M (1) – Kovács Á (2), Kovács T (3), Danyis A (4), Csiki N (5), Holecz D (7), Fodor G (8), Sándli M (9), Kucsván M (10), Fehér Á (11), Nagy B (16)

Csere: Gogolák K (78), Talapka I (6), Kovalik R (12), Radácsi K (14), Fodor G (17), Antal D (18),  Kovács R (19)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK