Két héttel a bajnoki rajt előtt már lényegében véglegesnek tekinthető az FC Dabas NB III-as első csapatának játékoskerete. Ami a távozókat illeti Crkvenjakov Dalibor Makóra, Csepregi Richárd a helyi rivális Dabas-Gyón FC-hez, Kiss Dávid Albertirsára, Szabó Balázs Dunaharasztira, míg Szántó Gergő az RKSK-hoz távozott.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Játékosmozgás az NB III-as keretben

Két héttel a bajnoki rajt előtt már lényegében véglegesnek tekinthető az FC Dabas NB III-as első csapatának játékoskerete.

Ami a távozókat illeti Crkvenjakov Dalibor Makóra, Csepregi Richárd a helyi rivális Dabas-Gyón FC-hez, Kiss Dávid Albertirsára, Szabó Balázs Dunaharasztira, míg Szántó Gergő az RKSK-hoz távozott.

Érkezők terén jobb a helyzet, az 5 távozó játékos helyére 8 fő érkezett. Bíró Ákos (támadó) a DPASE-tól, Csiki Norbert (védő) az Eger SE-től, Kelemen Viktor (támadó) a Szegedi VSE-től, Kovács Tamás (védő) a Kecskeméti TE Labdarúgó Akadémiától, Lévai Norbert (középpályás) az Ózdi Kohász SE-től, Nagy Bendegúz (támadó) a Monor SE-től, Vladul Stefan (támadó) a Kecskeméti TE-től, míg Tóth Róbert (kapus) a Közterület SK-tól érkezett az FC Dabas NB III-as keretébe.

Az érkezők és távozók névsora mellett sajnos meg kell említenünk Kersák Roland és Sánta Attila nevét is, akik ugyan továbbra is a keret tagjai, azonban sérüléseik következtében hónapokra harcképtelenné váltak.

Távozók listája:
1. Crkvenjakov Dalibor (Makó FC)
2. Csepregi Richárd (Dabas-Gyón FC)
3. Kiss Dávid (Albertirsa SE)
4. Szabó Balázs (Dunaharaszti MTK)
5. Szántó Gergő (RKSK)

Érkezők listája:
1. Bíró Ákos (Dunaújváros PASE)
2. Csiki Norbert (Eger SE)
3. Kelemen Viktor (Szegedi VSE)
4. Kovács Tamás (Kecskeméti TE Labdarúgó Akadémia)
5. Lévai Norbert (Ózdi Kohász SE)
6. Nagy Bendegúz (Monor SE)
7. Vladul Stefan (Kecskeméti TE)
8. Tóth Róbert (Közterület SK)

GALÉRIA

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

TOVÁBBI HÍREINK