Ledő László, az FC Dabas U13-as csapat edzője az idei Futsal7Vége sorozat végeztével az alábbi értékelést adta: Az idei Futsal7Vége versenysorozat sokkal jobban volt lebonyolítva, mint a tavalyi. 24 csapat indult ebben az évben. Sajnos az alapszakasz mérkőzései után az alsóházba kerültünk. Elég hullámzó játékot hozott a csapatunk az első fordulókban.

HÍREK: FC DABAS U13

Edzői értékelés: LEDŐ LÁSZLÓ

Futsal7Vége (U13)

Ledő László, az FC Dabas U13-as csapat edzője az idei Futsal7Vége sorozat végeztével az alábbi értékelést adta:

” Az FC Dabas U13-as csapata a mai napon befejezte az idei Futsal7Vége sorozatát.

Az idei Futsal7Vége versenysorozat sokkal jobban volt lebonyolítva, mint a tavalyi. 24 csapat indult ebben az évben. Sajnos az alapszakasz mérkőzései után az alsóházba kerültünk. Elég hullámzó játékot hozott a csapatunk az első fordulókban.

Az alsóház küzdelmein már a játékosaink megérkeztek ebbe a Futsal bajnoksága. Nagyszerű mérkőzéseket játszottunk. Látni lehetett a gyerekeken, hogy próbálják visszaadni nekünk azt, amit megbeszéltünk és gyakoroltunk az edzéseken. Nagy pozitívum, hogy a lejátszott 12 mérkőzés közül 8 összecsapáson a játékban domináltunk, még akkor is mikor vesztesen hagytuk el a pályát. Büszkék vagyunk, mert nagyon sok begyakorolt elemekből alakítottunk ki helyzeteket, illetve ezekből gólokat is tudtak lőni a fiúk.

Úgy gondoljuk, jól szolgálta a gyerekek fejlődését a téli Futsal torna. Köszönjük a szülőknek a sok segítséget! Dolgozunk tovább, hogy gyerekeink fejlődése a tavasz folyamán rendületlenül haladjon azon az úton, amit elkezdtünk…

Hajra Dabas! “

EREDMÉNYEINK A TORNÁN

Csoportmérkőzések:
– FC Dabas – Hatvan (4:0)
– FC Dabas – Csepel (3:3)
– FC Dabas – Vecsés (4:0)

Elődöntő:
– FC Dabas – Nagykáta (2:3)

Bronzmérkőzés:
– FC Dabas – Csepel (0:1)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK