Az MLSZ Elnöksége jóváhagyta a 2020/21. évi sportfejlesztési programok értékelésének alapelveit, melyet megtalálnak hírünk alján, továbbá a letölthető dokumentumoknál a TAO fül alatt. Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a pályázatok beadásának határideje az MLSZ Elnökségének döntése értelmében 2020. február 28. Az "uborkaszezon" az idén - enyhén szólva is - mozgalmasan telt, s nem csupán az ilyenkor szokásos átigazolásokkal, hanem sajnálatos módon azzal is, hogy a téli szünetben több csapatnál is úgy döntöttek, inkább a visszalépésben látják a dolgok "megoldását".

HÍREK: MLSZ

TAO - 2020/2021.

Ezúton tájékoztatjuk a sportszervezeteket, hogy az MLSZ Elnöksége jóváhagyta a 2020/21. évi sportfejlesztési programok értékelésének alapelveit, melyet megtalálnak hírünk alján, továbbá a letölthető dokumentumoknál a TAO fül alatt.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a pályázatok beadásának határideje az MLSZ Elnökségének döntése értelmében 2020. február 28.

A határidő jóváhagyásáról szóló jogszabály-módosítás ((107/2011. Kormányrendelet 4.§ (1) bekezdése) még nem született meg, ettől függetlenül minden egyesület úgy készüljön, hogy február 28-ig be kell adnia a pályázatát!

A további információkat a megszokott csatornáinkon keresztül fogjuk megosztani.

Korábbi hírünk a TAO Elektronikus Kérelmi Rendszerben történő január 1-jén hatályba lépett ügyfélkapus azonosításról elolvasható az alábbi linkre kattintva:

ügyfélkapus azonosítás a TAO Elektronikus Kérelmi Rendszerben

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK