Ezúttal idegenben vívtuk meg soron következő felkészülési mérkőzésünket. A hét közepén már egyszer pályára lépett a keret a Kiskunfélegyháza ellen, most pedig pár nappal később egy újabb erőpróba várt Szabó István alakulófélben lévő csapatára. Soros ellenfelünk az a BVSC-Zugló volt, aki jelenleg a BLSZ I. osztályának őszi bajnokának mondhatja magát, ráadásul játékoskerete alapján alighanem az NB III-ben is abszolút megállná a helyét.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

BVSC-Zugló – FC Dabas (1:1)

Döntetlen a BVSC otthonában

Szombat délelőtt a megszokottól némileg eltérően nem hazai közegben, hanem idegenben vívtuk meg soron következő felkészülési mérkőzésünket. A hét közepén már egyszer pályára lépett a keret a Kiskunfélegyháza ellen, most pedig pár nappal később egy újabb erőpróba várt Szabó István alakulófélben lévő csapatára. Soros ellenfelünk az a BVSC-Zugló volt, aki jelenleg a BLSZ I. osztályának őszi bajnokának mondhatja magát, ráadásul játékoskerete alapján alighanem az NB III-ben is abszolút megállná a helyét.

Remek erőpróba volt tehát a szombat délelőtti összecsapás, azonban azt is figyelembe kellett vennünk, hogy van már pár igen kemény edzés a játékosok lábában, egy héten belül ráadásul már a harmadik felkészülési mérkőzésünket vívtuk, tehát kirobbanó csoda-formát ilyenkor még aligha lehet elvárni. Természetesen ellenfelünknél is hasonló a helyzet, nagy terveket szövögetnek, aminek eléréséhez ott is a kemény munkán keresztül vezet az út.

A hétközi Kiskunfélegyházi HTK elleni gólparádé ezúttal elmaradt, az ott látott kilenc találat helyett itt most csupán kettő esett. Popov Patrik találatának köszönhetően 1:0 arányban hoztuk az első játékrészt, azonban a mérkőzés végén mégsem örvendhettünk maradéktalanul, mivel a hazaiak a második félidőben ki tudtak egyenlíteni (1:1). Kesergésre természetesen nincs okunk, mivel nem szenvedtünk vereséget, ráadásul egy igen jó erőkből álló BVSC-vel játszottunk döntetlent, ráadásul idegenben, így összességében elégedettek lehetünk. A felkészülés ezen szakaszában csodákat még nem várhatunk el senkitől, játékosink tették becsülettel a dolgukat, a betervezett fizikai terhelést megkapták a fiúk, a mérkőzés tehát elérte célját.

A jövő héten a munka kerül főszerepbe, majd a hét zárásaként szintén a szombati nap délelőttjén a Ceglédi VSE-vel mérkőzünk meg immáron hazai közegben.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2020.02.01. (szombat, 11:00)
Helyszín: Budapest

BVSC-Zugló – FC Dabas 1:1 (0:1)
Gól: Popov P

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK