Szerda délután 18 órától újabb felkészülési mérkőzés várt NB III-as keretünk tagjaira. Ellenfelünk ezúttal a Bács-Kiskun megye I. osztályának második helyezettje, a Kiskunfélegyházi HTK volt. Noha egyértelműen mi számítottunk a mérkőzés esélyesének, mégsem vehettük félvállról az összecsapást, ugyanis a vendég csapat támadósorában nem kisebb név, mint Tököli Attila is helyet kapott.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas – Kiskunfélegyházi HTK (7:2)

Újabb magabiztos győzelem

Szerda délután 18 órától újabb felkészülési mérkőzés várt NB III-as keretünk tagjaira. Ellenfelünk ezúttal a Bács-Kiskun megye I. osztályának második helyezettje, a Kiskunfélegyházi HTK volt. Noha egyértelműen mi számítottunk a mérkőzés esélyesének, mégsem vehettük félvállról az összecsapást, ugyanis a vendég csapat támadósorában nem kisebb név, mint Tököli Attila is helyet kapott. A rutinos támadó, aki pályafutása csúcsán NB I-es gólkirály, magyar bajnok és kupagyőztes is volt már bőven negyven felett van, gólérzékenysége azonban még mindig kimagasló.

Extrán nagy iramot ugyan nem láthattunk, azonban mégis szinte végig dominálva abszolút kezünkbe tartottuk a mérkőzést. Játékosaink tették az előzetesen megbeszélt dolgukat és ennek meg is lett az eredménye. Adódó helyzeteink túlnyomó részét gólra váltva 4:1 arányú első félidőt követően meg sem álltunk hét találatig, ami mindenképpen nagy pozitívum. Voltak ugyan hibák, azonban a napokban kapott fizikai terhelés következtében ez mondhatni természetes. Góljainkon Popov Patrik, Kovács Árpád, Erős Ronald, Bíró Ákos, Nagy Bendegúz, Takács Kornél és Stefan Vladul osztoztak.

Hétvégén már egy jóval komolyabb erőpróba vár játékosainkra. A BLSZ I. osztályának őszi bajnokával, az igen jó erőkből álló BVSC ellen mérkőzünk, ráadásul idegenben.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2020.01.29. (szerda, 18:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas – Kiskunfélegyházi HTK 7:2 (4:1)
Gól: Popov P, Kovács Á, Erős R, Bíró Á, Nagy B, Takács K, S Vladul

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK