FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2020.03.12.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U19 - Jászberényi FC (5:1)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Jászberényi FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

"A második helyen telelő Jászberényt fogadtuk, akik már pályára léptek a múlt héten, így előnybe voltak velünk szemben, hisz a Mi bajnoki meccsünket elhalasztották.

Az őszi sorozatban a legnagyobb különbségű zakót pont Tőlük kaptuk, amely fájó sebet hagyott rajtunk. A felkészülésünk január 8. óta tart kisebb nagyobb sikerrel, ahol a heti 4-5 alkalomból nem engedtünk. A héten már voltak bíztató jelek, jól néztünk ki az edzéseken, már amennyire ebben az osztályban ezt lehet minősíteni. Tettük becsülettel a dolgunkat, bár szakmailag van még hova fejlődnünk, de bízunk benne, hogy jó úton járunk.

A mérkőzést remek tempóban kezdtük, amellyel megleptük ellenfelünket. Működött a rendszerünk, amely nagy biztonságot adott a játékosainknak. Magabiztosan futballoztunk, s 35 percig uraltuk a játékot, amelynek két gyönyörű gól volt a vége. Ez után éreztem egy kis megingást, ahol nem tudtuk magasan tartani a védekezésünket, s egy indokolatlanul mélyen történő védekezést követően a vendégek szépíteni tudtak egy megpattanó átlövésből. Szerencsére a középkezdésből egyből válaszolni tudtunk, így 3:1-es vezetéssel vonultunk a szünetre.

A második játékrészben próbáltuk tudatosan váltogatni a zónákat, ahol a csapat védekezését húztuk meg. További találatokat sikerült elérni, amellyel beállítottuk az 5:1-es végeredményt.

A tabellára nézve meglepetés az eredmény, a mutatott játékot tekintve nem. A kitűzött 3 cél közül sikerült megvalósítani mind. Taktikai fegyelem különösen az utolsó 20 percre, motiváció fenntartása és az eredményesség.

Gratulálok a játékhoz! Hajrá FC Dabas! "

FC Dabas U19 - Jászberényi FC 5:1 (3:1)
Gól: Czili B (15'), Nyeső M (18'), Pekker G (45'), Lukasik D (68'), Riesz D (75')

MLSZ Jegyzőkönyv