FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2020.03.10.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Szekszárdi UFC - FC Dabas (0:0)
 

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Szekszárdi UFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Mindkét csapat számára egy nagyon nehéz talajú mérkőzés volt, a pálya több pontján szabályosan állt a víz. Az ellenfelünk ezt kiküszöbölve, a fejünk fölött próbálta átívelni a labdákat, mi viszont próbáltunk minél többet játszani. Úgy gondolom, mi voltunk a kezdeményezőbbek, törekedtünk a kombinatív játékra, viszont sajnos több technikai hibát is vétettünk valamint a végjátékban is voltak rossz döntéseink. Összességében igazságosnak tartom a döntetlent.

Szeretném a játékosokat arra ösztönözni, hogy idegenben is bátrabban, kreatívabban játszunk, hogy az ilyen mérkőzéseket is meg tudjuk nyerni. Sajnos a mérkőzés hajrájában egy nagy butaságot elkövettünk. Egy pocsolyában megállt a labda, ezután a segíteni igyekvő Lévai Norbinak csak szabálytalanul sikerült megakadályoznia az ellenfél kontratámadását, ami miatt a játékvezető kiállította őt. Hétvégén biztos nem számíthatunk rá. Ő egy nagyon fontos láncszeme a csapatnak, viszont úgy gondolom, megfelelően tudjuk majd pótolni őt a szombati, Kozármisleny elleni hazai bajnokin."

Szekszárdi UFC - FC Dabas 0:0 (0:0)
Gól: -
Kiállítás: - ill. Lévai N (91')