FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2020.03.09.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U13 - Pilis
 

Ledő László, az FC Dabas U13-as csapat edzője a Pilis elleni hétvégi felkészülési mérkőzésüket követően az alábbi értékelést adta:

"Az U13-as csapatunk szombat reggel a Pilis csapatát fogadta a Wellis Sportparkban. Ezen az edzőmérkőzésen játszottunk először az új mezünkben Az összecsapáson próbaként játéklehetőséget kapott 3 fő az U11-es csapatból, illetve lehetőséget biztosítottunk két Bugyin játszó játékosnak is.

2020. április 9-én hazai rendezésű tornánk lesz, szeretnénk olyan játékosokat meghívni, akik a környező településeken játszanak. Ezeken a felkeszülési mérkőzéseken szeretnénk csiszolni őket a csapatunk játékához. A fiatalok ügyesek voltak és alkalmazkodtak a játékunkhoz, amit a csapattól kértünk.

Az első edzőmeccshez képest jobban játszottunk, illetve már némiképp alkalmazkodtunk a nagyobb területhez is. Igaz néha kissé körülményesen játszottunk, helyezkedési hibáink is voltak, de ezt ma akarattal és a jó hozzáállással, illetve egy két szép akcióval és góllal kompenzálni tudtuk.

Hajrá Dabas! "