FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2020.03.06.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Szekszárdi UFC - FC Dabas
 

Indul a tavaszi szezon

Végre elérkezett ez a hétvége is. A több hetes kemény munkát és felkészülési mérkőzéseket követően ismét tétmérkőzésre készülhet NB III-as első keretünk. Szabó István legénysége túl van a felkészülési időszakon, a csapat becsülettel elvégezte a stáb által előírt munkát, az edzőmérkőzések is jó eredménnyel zárultak, emellett a mutatott játékkal sem lehetett elégedetlen senki, így mindenképpen optimistán várhatjuk a hétvégi bajnoki rajtot.

Első tavaszi ellenfelünk a tabella 12. helyén telelő Szekszárdi UFC lesz. A két csapat őszi mérkőzése 2:0 arányú FC Dabas győzelemmel zárult. Ennek alighanem most is örülnénk, azonban tudjuk jól, a téli szünetben majd mindenhol volt idő rendezni a sorokat, a tavaszi erőviszonyokat is csupán 2-3 forduló elteltével láthatjuk reálisan, tehát sokat nem tudhatunk elnnefelünkről.

Nincs más hátra tehát, mint a saját játékunkra koncentrálva, a lehető legjobb teljesítményt nyújtani a vasárnap délutáni szekszárdi összecsapáson.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Szekszárdi UFC - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.03.08. (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Szekszárd, Szekszárdi UFC Sporttelep

MLSZ Adatbank