FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2020.03.03.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U13
 

Ledő László, az FC Dabas U13-as csapat edzője a hétvégi nagykátai teremtornát követően az alábbi értékelést adta:

" Az U13-as csapattal vasárnap Nagykátán jártunk egy 8 csapatos teremtornán.
A tornára a 2008-as játékosokat illetve két 2007-es korosztályú játékost lehetett nevezni!

Nagyon jól megszervezett és lebonyolított rendezvényt láthattak a szülök. Izgalmas, pörgős, gólokban gazdag mérkőzések voltak. Minden csapat próbált játszani, ami azért nagyon nagy dolog az U12 es korosztályban.

Egy kis meglepetéssel indult a srácoknak a nap, mivel Juhász Tomi Pécsről csatlakozott hozzánk erre a tornára! Köszönöm Juhász Andrisnak, hogy ezt az élményt összehozta a gyerekeknek!

Ezt követően pedig egy pár mondat csapatunk szerepléséről. A csoportmérkőzéseken 2 győzelem és 1 döntetlen után büntető rúgásokkal (a Csepel csapatával 7-7 pontot szereztünk, a rúgott / kapott gólok is egyformák voltak) csoportelsőként kerültünk az elődöntőbe.

Játékunk meggyőző volt még akkor is, mikor a Csepel ellen 3:1-es hátrányban voltunk. A gyerekek nem adták fel és a vége előtt 30 másodperccel egyenlítettek (3:3).

Az elődöntőben a Nagykáta csapatával találkoztunk. Jól kezdtük a mérkőzést, mert 2:0 arányú előnybe kerültünk, de sajnos kezdtünk fáradni, illetve a srácokat elvitte a hév és a lendület.

A védekezésbe ráadásul hibák csúsztak, ellenfelünk pedig ezt könyörtelenül ki is használta és fordítani tudott 3:2-re.

A 3. helyért újra Csepel csapatával találkoztunk. Két fáradt és csalódott csapat játszott egymással. Mi sajnos a helyzeteinket kihagytuk, ellenfelünk pedig talált egy gólt és ezzel elhódította a bronzérmet.

Összességében csak gratulálni tudok a fiúknak, mert nagyszerűen játszottak és küzdöttek ezen a vasárnapon. Nagyon sok olyan játékelemet láttam vissza tőlük, amit edzéseken gyakoroltunk. Igazi csapatként harcoltak és játszottak a srácok.

A hibáinkból tanulnunk kell, de azt elmondhatom, jó úton vagyunk. Dolgoznunk kell tovább, mert minden bizonnyal sok örömünk lesz még az elkövetkezendő években ezzel a korosztállyal.

Azt még meg kell említenem, hogy Isztolyka Bence harcban állt a gólkirályi címért, de végül sajnos egy találattal elmaradt a győztes előtt, a 8 szerzett gólja ezúttal kevésnek bizonyult.

A döntőt a házigazda Nagykáta csapata nyerte egy izgalmas mérkőzésen, büntetőkkel a Tiszakécske előtt. Gratulálok nekik, de minden csapatnak úgyszintén, mert kellemes vasárnapot varázsoltak a nagykátai csarnokba. Ezen kívül meg szeretném köszönni a szülőknek is a szurkolást!

Hajrá Dabas! "

EREDMÉNYEINK A TORNÁN

Csoportmérkőzések:
- FC Dabas - Hatvan (4:0)
- FC Dabas - Csepel (3:3)
- FC Dabas - Vecsés (4:0)

Elődöntő:
- FC Dabas - Nagykáta (2:3)

Bronzmérkőzés:
- FC Dabas - Csepel (0:1)