FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2020.02.29.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bemutatkoznak új játékosaink: TÓTH RÓBERT
 

A bajnoki rajtig hátralevő napokban NB III-as első keretünk új szerzeményeit próbáljuk meg bemutatni egy-egy rövid interjún keresztül...

Játékos neve: Tóth Róbert
Honnan érkezett:
Közterület SK
Születési idő:
2001.01.15
Posztja: kapus
   

1. Kérlek, röviden mutasd eddigi be labdarúgó pályafutásod!

Utánpótlás játékosként megfordultam a Rákóczifalva, a Szolnoki MÁV FC, a Budapest Honvéd MFA, a Vasas FC, és az Újpest FC csapataiban, felnőttként pedig az FC Hatvan és a Közterület SK mezeit viseltem. Ezt követően igazoltam az FC Dabashoz.

2. Hogyan kerültél az FC Dabashoz?

Menedzseremen keresztül adódott a lehetőség, hogy van opcióm próbajátékon szerepelni, éltem vele, így lettem az FC Dabas játékosa.

3. Mi a véleményed a klubról és az itteni infrastrukturális körülményekről?

Nagyon pozitív a benyomásom a klubról, a körülmények igen profik, a pályák minősége, a Wellness és a konditermi részleg pedig lehetőséget nyújt a regenerációra is, ami elengedhetetlen a labdarúgásban.

4. Mit sikerült eddig leszűrnöd a játékostársakról és az edzői stábról, mire lehet képes ez a keret?

A szakmai stáb profi, kiváló szakemberek alkotják, a csapatban pedig családias a légkör és remek labdarúgók alkotják. Szerintem jó tavaszi szezont fogunk produkálni, mert a munka bennünk van.

5. Hogy érzed, milyen poszton tudod majd a legjobban segíteni az FC Dabast az idei szezonban?

Kapus poszton játszom, jelen esetben 19 évesen a legfőbb célom, hogy minél többet és minél jobban védhessem az FC Dabas kapuját.

6. Mire vagy legbüszkébb eddigi labdarúgó pályafutásod során?

Az U15-ös korosztálytól az U17-ig utánpótlás válogatott voltam, felemelő volt a címeres mezben pályára lépni.

7. Milyen közeli és távolabbi céljaid vannak még a labdarúgásban?

Szeretném magamat tudatosan felépíteni, először stabilan szeretnék NB III-ban védeni, majd feljebb lépni kapusként. Jó korban vagyok, van időm. A kicsit távolabbi célokban pedig az NB I szerepel és egy esetlegesen külföldi szerződés.