FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2020.02.24.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U13 - Grund FC (1:6)
 

Ledő László, az FC Dabas U13-as csapat edzője a hétvégi Grund FC elleni felkészülés mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

" Vasárnap U13-as csapatunk a Grund FC-t látta vendégül a Wellis Sportparkban edzőmérkőzés keretein belül. Idei első 3/4 pályás összecsapásunk volt.

A mérkőzésen sajnos több probléma is a felszínre került. Elsősorban a terem után a játékosok közti távolságokkal és a helyezkedéssel volt a legnagyobb problémánk. Emellett az is igaz, hogy egy nagyon ügyes ellenféllel találkoztunk, akik sok passzos játékukkal fölénk nőttek és ez az első félidőben gólokban is megmutatkozott.

Szünetben átbeszéltük, mik voltak a hibáink. A második játékrészben már egy sokkal egységesebb csapat benyomását keltettük és a védekezésünk is javult valamelyest.

De azt még mindenképpen el kell mondanom, hogy bízom a gyerekekben, hogy a terem után mihamarabb ráhangolódnak majd a nagyobb pályára.

A mérkőzés után vendégül láttuk az ellenfél játékosait és szüleit egy kis zsíroskenyérre, illetve egy meleg teára. Köszönöm a szülöknek a segítséget, ismételten kitettek magukért!

Hajrá Dabas! "

FC Dabas - Grund FC 1:6 (1:4)